Túl sok a rinyálás, de nem azért, mert szar, hanem mert szokatlan...
Én örülök, hogy nem pakoltak bele flash-t, viszont a zöld a kedvenc színem. Egy pár skin jó lett volna, elég, ha csak színeket lehet választani.
De ez az oldal nem a dizájnról szól, hanem kérdésekről és válaszokról. Ezt a funkcióját ellátja. Akkor?
2011. okt. 28. 18:34
2/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nagyon fura, és úgy össze lett nyomorítva az egész.. :S
2011. okt. 28. 18:35
3/12 anonim válasza:
Nekem tetszik. Semmi baj nincs vele. Rosszabbra számítottam.
2011. okt. 28. 18:36
4/12 anonim válasza:
Ronda. Átláthatatlan. Talán az egyetlen ami tetszik az az hogy a hasonló kérdések kiírva vannak a válaszok alatt (gondolom te is látod hányan feltették ma már ezt a kérdést :D).
2011. okt. 28. 18:36
5/12 A kérdező kommentje:
hát nekem sem tetszik tiszta szar lett....hányás ez nagyon gáz :SS
és ezek az élénk színek kiégnek a szemeim 5-10 perc után .. xDD
amugy igen most már látom hányszor tették fel a kérdést ,de amikor még kiírtam nem találtam egyetlen egy hasonló kérdést sem.De látom most már jó páran megkérdezték.
2011. okt. 28. 18:44
6/12 anonim válasza:
Én a régire voksolok. Azt leszámítva, hogy egy kérdést többször is ki lehet emelni, szerintem rossz, és én ennél azért nagyobb újításra számítottam...
2011. okt. 28. 18:45
7/12 anonim válasza:
Még mindíg egyesével tudom csak törölni a kérdéseimet és a megválaszoltakat szintém.
Egy kalap sz.r!!!!
2011. okt. 28. 19:13
8/12 anonim válasza:
5 perce vagyok itt és már fáj a fejem. Nagyon zavaró, az előző jobb volt...
Asszem nem is jövök fel többet...
2011. okt. 28. 20:02
9/12 anonim válasza:
Hát ami a kinézetet illeti. Ebben csalódtam. Ellenben nem rossz a privát üzenetek küldésének a lehetősége, na meg elsősorban az, hogy többször is ki lehet majd emelni egy kérdést.
2011. okt. 28. 20:55
10/12 anonim válasza:
Nagyon sok embernek nem tetszik.Nekem se.De míg az emberek idelátogatnak az oldalra,addig biztos nem állítják vissza.Ha látják hogy fele vagy még enni ember sem érdekli,az újjat,talán visszaállítják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!