Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ne használjon itt...

Miért ne használjon itt (gyakorikerdesek.hu-n) nevet az, aki az Igazságról beszél!?

Figyelt kérdés

Kétszer is megtörtént velem konkrétan ez, de tulajdonképpen folyamatos!

Látod milyen alacsony a nevem melletti „hasznos válaszok” aránya?

Hát ez nem véletlen és hidd el, hogy nem erre törekszem, de megírom mit tapasztaltam...

(kérdésen kívül folytatom...)

Nektek mi a tapasztalatotok? Másnak is volt ilyen?

2011. júl. 26. 03:37
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Tudod, nem is bánom, ha sohasem leszek 70-90%-os, de lesz végre igazság a földön.

Lehet, hogy el is indult valami.

Ha megnézed én 08.04-n írta olyat, ami a következő napokban megtörtént...

"Legyen úgy! Minél gyengébbnek tűnik az igazság, annál nagyobbat robban utána: (lsd.: "Válság utáni fejlődő gazdaság, USA, EU, dollár, Euro, CHF, NATO, Izrael, Kína-Orosz-Irán szövetség)"

Akkor még nem írtak olyan őszinte cikkeket, hogy újra válság van, most meg már mindenki ezt írja...

Hogy is van ez?

Van egyáltalán valami amivel ez alatt a pár nap alatt nem történt semmi?

Lehet, hogy valóban közeleg a világvége? Sokkal gyorsabban, mint gondolnánk.

Bedőlnek az igazságot támadók saját csapdájukba? Talán végre itt az égi büntetés. Megkezdődött...

Én nem bánom, ha a hazugok elkezdnek bűnhődni.

Túl sokat dőzsöltek a hazudozásaikból és Isten bemocskolásából.

2011. aug. 9. 00:23
 32/44 anonim ***** válasza:
plusz ne játsz itt Istent
2011. aug. 9. 00:24
 33/44 anonim ***** válasza:

ennyi, ne játszd Istent

önhitt vagy és beképzelt

és ez bűn

2011. aug. 9. 00:31
 34/44 anonim ***** válasza:

1. Isten nem létezik.

2. Ha a mostani válság neked, akkora szám, akkor olvasd a következő verset el:

[link]

2011. aug. 9. 00:41
 35/44 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy itt velem ellentétben nem örülnek mások, ha az eseményekben megjelenik az Isteni Igazságszolgáltatás.

Vajon miért?

Nem önhitt vagyok és nem mondtam azt, hogy én csináltam, de igen szerettem volna! Mondjuk úgy, hogy imádkoztam érte, hogy bűnhődjenek meg végre a hazugok, csalók és tolvajok!

És jó volt ez így, mert a tolvajoknak nincs és nem szabad, hogy kegyelem legyen. Aki más jogos tulajdonára kezet emel, azt Isten biztos megbünteti.

Istennek hála, remélem eljöttek az utolsó óráik, de ha nem, már akkor sem húzhatják sokáig!

Hiszem, hogy közeleg a dátum, talán előbb jön, mint gondolják legtöbben. Az is lehet, hogy később de jönni fog, ez nem kétséges.

Legyen minden Isten és Istennő akarata szerint!

Nem igazán értem, hogy nektek miért bűn az, ha valaki az igazságért áll ki?

Ezek szerint - ha Ti nem értetek velem egyett - akkor a hazugságot véditek...

Nem hiszem, hogy az én bűnöm nagyobb lenne az imádkozással, mint annak, aki asszisztál a bűnösöknek.

Na majd fent eldől.:)

Szomorú dolog, hogy a mai ember így el lett korcsosítva, terrorizálva, hogy ne merje kimondani az igazságot, vagy azt akarják mások sunyi módon "rád erőszakolni", hogy nem szabad beszélni az Igazságról...

Kedves utolsó:

Nem értem pontosan, mit is akarsz mondani.

Először, hogy nincs Isten, utána meg "Istenhez fohászkodó" verset mutatsz (_a válsággal kapcsolatban_).

Tudod, amikor majd végül, ha itt van, eljön a nap, amikor majd "elküldik egy éjszakára őket", akkor félő, hogy mindenki tapsra vár majd, mert nem hiszi el senki, hogy mindent Isten rendezett el a háttérben.

Nem veszik észere, hogy a hit és az Igazság próbája folyik éppen!

Nem értik meg, hogy a túléléshez lehet éppen az Istenért és Igazságért vállalt közdelem, akár a halál vállalása vezet majd el.

2011. aug. 9. 03:20
 36/44 anonim ***** válasza:

Arra céloztam, hogy volt már ennél nagyobb córesz is a világ története során. Aki a mostani válság miatt vernyákol, azt csak egy éjszakára is, de ugyan már küldjék el valahova. Semmi kifogásom Isten megjelenésével egy művészi kontextusban, nem kedvenc versem, de jól megjeleníti azt a kétségbeesést, amit az Első Világháború jelentett egy érző embernek.

Ha viszont komolyan gondolod, hogy ennek hamarosan vége lesz, vagy hogy a te világra projektált "Igazságodat" ő fogja érvényre juttatni, akkor lásd az első pontot.

2011. aug. 9. 08:23
 37/44 anonim ***** válasza:

csak Isten tudja az Igazságot

csak Isten ítélkezhet, te nem

neked egy dolgod van szeresd Istened és teremtményeit

így felebarátaidat is

ha hiszel Jézus tanításában, akkor számodra Isten a Fiú által ezt az utat jelölte ki

élj is ennek megfelelően

és ne kívánd az Itélet napját, ez is Istenre tartozik, nem rád

2011. aug. 9. 12:24
 38/44 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,

azt kéred, hogy én ne kívánjam az Ítélet napját, az Igazság napját?

Minden Igaz ember kívánja azt, ebben a megveszekedett hazug világban, ahol csak azoknak jó, akik másokból élnek és másokat félrevezetnek!

Isten az Igazság útját jelölte ki nekünk (Neked is) és ha az Igazság csak az Ítéleten keresztül nyilvánulhat meg, akkor csak azt kívánhatja egy Igaz hívő ember, mert tudja, hogy másképpen nem érheti őt Igazságos eljárás.

Ettől csak az félhet és az féljen is, aki nem az Igazság útját követi! Én nem félek!

Ha láthatóan rossz és mindenben romlott a világ és valaki nem kívánja az Igazságot az a legnagyobb bűnök egyike!

Ha Te még mindig elhiszed azt a legnagyobb megtévesztést, hogy bűnös felebarátodtól minden megaláztatást szó nélkül el kell viselj, mert az szerinted felsőbbrendű és ezért megteheti, hiszen ha a mellérendeltek lennétek, akkor legalább a földi Igazságszolgáltatásnak kellene megbüntetnie, amiről ma már mindenki tudja, hogy csak a gazdag tolvajokat szolgáló JOGszolgáltatás és egyáltalán nem igazságszolgáltatás.

Ha valaki azt hiszi, hogy bármilyen vallással jó utat követhet az sajnos azt jelent, hogy egyszer sem olvasta el a bibliát és nem értelmezte azt.

Mert ha valaki azt feltételezi, hogy Igaz a biblia, akkor az is Igaz kell legyen:

Mt 7,13-15: Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, amely a kárhozatba visz, és sokan vannak, akik azon járnak. Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik azt megtalálják.

Elég sok Katolikus, református, evangélikus, zsidó, ortodox és más egyéb vallású van, tehát ők EGYÜTT – gyakorolt hitük szerint - a fenti idézet alapján biztosan nem azt a bizonyos keskeny "JÓ" utat követik.

Ha pedig együtt nem üdvözülhetnek a közös vallásúak, akkor biztos, hogy nem az egyházakban találod meg a megoldást...

Ez már réges-régen nyilvánvaló kéne legyen.

Szemeddel láss, füleddel hallj!

Igen én nem tagadom, hogy csak Isten ítélkezhet - ebben kivételesen teljesen igazad van és egyet értünk -, de azt meg Te ne tagadd, mert nem zárhatod ki, hogy valaki képes hallani azt, amit fent mondanak, hogy mi a rossz és mi lenne a jó.

Ezt még maga az egyház sem tagadja, hiszen állítólag a biblia is így készült, vagy Te a bibliát és az egyházat is megtagadod?

Ha csak egyetlen egy ember is van a földön, aki megérti konkréten az angyalokat, akkor az pontosan képes közvetíteni azt, hogy mit üzennek fentről az emberiségnek.

Én ezt teszem. Ez nem ítélkezés, hanem közvetítés.

Az Igazságot nem lehet csak egyféleképpen leírni. És az Igazság nem ismer kompromisszumokat és alkukat, ez a hazugság ismertető jegye.

Nem fogom azt mondani, hogy igazad van, ha Te tévedsz vagy valamit szándékosan hamisan állítasz.

Aki ezt nem képes lehetőségként elfogadni, az csak és kizárólag az ő baja az biztosan menthetetlen.

Vagy megjön az eszed vagy őszintén sajnállak.

Ez a Te ügyed!

2011. aug. 14. 15:50
 39/44 anonim ***** válasza:

"Én ezt teszem. Ez nem ítélkezés, hanem közvetítés. "

Ezt mondod te.

2011. aug. 14. 19:34
 40/44 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Igen, ezt mondom én! De azt is mondom, hogy bizony vannak olyan emberek, akiknek még van lelkük, van lelkiismeretünk és van fülük is a hallásra.

Azok képesek meghallani az Igazságot is.

Ők el tudják dönteni felnőttként, hogy mi az Igazság!

Nem szükséges megmagyarázni, félrevezetni őket és kommentálni mindent...

Ők már jól tudják azt is, hogy az Igazságot mindig kikezdik és mindig hitelteleníteni próbálják...

A gazdasági válság pedig egyre mélyebb szinteket és mérteket ölt! Hál istennek!

Hogy miért örülök ennek?

Tőlem és családomtól, de az egész emberiségtől rengeteget ellopott ez a rendszer és ez az Európa, ez a világ.

Tudva vagy sem, de minden lakostól rengeteget ellopott ez a fajta diktatúra, amit ma például elit-demokráciának is hazudnak néhányan.

Én elfogadom - mert nem tehetek mást -, hogy ellopnak tőlem rengeteg pénzt, és elfogadom, hogy ellopják a családom és gyermekem házát. Elfogadom, hogy rengeteg hajléktalan lett már ennek a rendszernek az áldozata, de könyörgöm minden nap azért, hogy bűnhődjenek meg végre azok, akik ebből rosszhiszeműen meggazdagodtak!

Úgy legyen!

2011. aug. 21. 00:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!