Vajon léteznek vámpírok?
Sztem is létezhetnek, de csak egy gond van, ha léteznének akkor rég fel kellett volna fedezni őket...
pedig azért jó lenne :D
az az igazság, hogy én is hiszek az ilyen szélsőséges, misztikus, földöntúli lényekben (előbb hittem az ufokban mint istenben)
no, de vissza térve a kérdésedre, és ilyen racionális izével szemlélve azt, az is lehetséges, hogy hemoglobin hiányod van, avagy vérszegény vagy...
ennek a betegségnek a leggyakoribb jele a bőr, és a kötőhártya sápadtsága, az álmatlanság, étvágytalanság+ olvastam már olyat is, hogy a betegek jeget, földet, illetve vért kivánnak enni/inni
nézz utána ha érdekel, és menj inkább az orvoshoz, ne a dilihez :)
Szia! Ha kívánod a vért, akkor menj el egy húsüzembe dolgozni. Kiálló fogakra javaslom a fogszabályzót. Ha félsz magadtól a tükörben, akkor a plasztikai sebész biztosan tud tenni valamit érted!
Amúgy léteznek vámpírok! Nyári estéken menj ki az udvarra, vagy keress egy mocsaras vidéket és biztosan rájuk lelsz! A kinézetük a szúnyogéhoz, és a piócáéhoz hasonlít! :D
nina34 te olyan frappáns válaszokat tudsz adni hallod.....:O
am azt hiszem hogy ha vámpír lennél öcsi,akkor azt már születésedtől kezdve érzékelned kellett volna..miféle vámpír az, aki tizenegynéhány évesen jön rá hogy vámoír..ppf maradjunk a realitásnál
Miért találta volna ki az ember a Vámpírokat,hogyha sosem látott,sosem találkozott velük?
Szerintem vannak...vagy legalábbis voltak...
és aki nem tudja,hogy melyik film az igazi,amelyik vámpírokról szól,akkor megnyugtatom,hogy egyik se a teljes igazság...mert ugyea twilightos napkimenés úgy zajlik,hogy elkezd csillogni a testük,és ugye ez baromság...true blood-ban az ezüst égeti őket,ami igaz,de azért a true blood-nak se kell mindent elhinni...vámpírnakplókban a naptól elég csúnyán elégnek,de ez nem tudom,mennyire igaz...
amit tudok róluk,hogy sosem öregednek,fegyver ellenük az ezüst,nem mindig csak állati vért isznak,napfénytől nem mind ég el,emberfeletti gyorsasággal gyógyulnak a sebeik,és az utolsó,hogy a twilight egy nagy baromság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!