Mit nyertél már életed során?
Figyelt kérdés
Itt olyasmire gondolok, hogy sorsolós nyereményjáték, telefonálós, esetleg lottó. Szóval lehet mind tárgyi, mind pénzbeli nyeremény is, de természetesen szolgáltatás is (gondolo itt például egy utalványra, utazásra).
Kisebb-nagyobb dolgokat én is nyertem már, de kíváncsi vagyok, volt-e valakinek igazán nagy dobása:)
A legnagyobb nyertes az én elismerésemet is megnyeri:)
2009. márc. 26. 19:08
41/45 anonim válasza:
Nemrég voltam a sulival kötelező futáson. Kisorsoltak és megnyertem a fődíjat: egy adidas hátizsákot. :D
42/45 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is!
Sok szerencsét az életben:)
2009. máj. 5. 11:01
43/45 anonim válasza:
Farsangi tombolán a fődíjat általánosban, ez egy nagyon rossz csoki torta volt. A többi díj még használhatóbb volt komolyan...
Kaparós sorsjeggyel visszanyertem az árát a sorsjegynek.
Ezen kívül soha semmit, csak tapasztalatot.
44/45 anonim válasza:
én mindig az utcán találok pénzt 1000,500 forintot de egyszer egy parkoloba 10 000 találtam
45/45 anonim válasza:
Ja, legutóbb volt az ötös lottón egy két találatos szelvényem, nyertem kb. egy ezrest. Amúgy majdnem hármas lett, csak egy számmal arrébb ikszeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!