Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit nyertél már életed során?

Mit nyertél már életed során?

Figyelt kérdés

Itt olyasmire gondolok, hogy sorsolós nyereményjáték, telefonálós, esetleg lottó. Szóval lehet mind tárgyi, mind pénzbeli nyeremény is, de természetesen szolgáltatás is (gondolo itt például egy utalványra, utazásra).

Kisebb-nagyobb dolgokat én is nyertem már, de kíváncsi vagyok, volt-e valakinek igazán nagy dobása:)

A legnagyobb nyertes az én elismerésemet is megnyeri:)

2009. márc. 26. 19:08
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Én kaparós sorsjegyen szoktam 200-900 ft nyerni, és egyszer ruletten nyertem 10000 ft. Egyébként nem vagyok túl szerencsés, tombolán, lottón soha nem nyertem még.
2009. márc. 27. 08:15
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
a cicatakarós vagyok:)ilyen még egy csokit kapsz dologban már nyertem én is:)
2009. márc. 27. 08:16
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
tényleg, tetrapakkos bögrét mi is nyertünk hatot:-))
2009. márc. 27. 09:55
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Én a Skandináv lottón nyertem 7000 Ft-ot. Meg nyertem már egy vacsorát, fülbevalót rejtvény megfejtésért, egy hajvágást egy rádiós műsorban. :)
2009. márc. 27. 10:50
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
számítógép kütyük, mobiltelefon (akkor még kicsi voltam és a szüleim elkobozták:)) rádiós betelefonálgatós műsorból csészekészlet, iskolatáska, írószerek, két póló, egy nívódíj, amiből levonták a negyedét, mert adóznom kellett utána:( lottón kisebb párszáz ft-os nyeremények, chipsben 200ft:)pályázatokból oklevelek, könyvek, rajz és festészeti eszközök, most hirtelen ennyi jut eszembe :) de volt még pár ilyen apróbb dolog. próbálok minden lehetőséget megragadni:)
2009. márc. 27. 11:06
 36/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rengeteg választ! Nagyon kedvesek vagytok:)

A cicatakaró meg haláli! Nem is tudtam, hogy létezik ilyen tárgy, mások meg ilyesmit nyernek:)

Mindenkinek egy szerencsés hetet/hónapot/évet kívánok!!!

Annak, aki még a kérdésre téved szeretettel várom a válaszát!

2009. márc. 29. 18:10
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Szija. Én 3 éve voltam 1. helyezett egy rajzversenyen, akkor egy könyvet nyertem. 1 évvel utána 2. helyezett lettem. 1 éve pedig 1 lettem a városi rajzversenyen és mentem megyeire is amin már csak 5. lettem. Egyszer a skandinávon nyertem vmi 800 Ft-ot, és a minden második nyerő csokissal is nyertem vagy 6 csokit :) Tombolán soha nincs szerencsém, és egyszer 20 tombola jegyet hagytam el xD Ilyen az én szerencsém :)
2009. ápr. 1. 14:25
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a cicám szerencsés: Beküldtem a cicakajás vonalkódokat, és a macska nyert magának kajás tálat, cicás bögrét és macskakaját :D
2009. ápr. 1. 22:50
 39/45 A kérdező kommentje:

:) Jó kis önellátó cicád van:)

Engedd szabadjára és meggazdagodik:)

További jó nyerést mindenkinek és várom a válaszokat!!

2009. ápr. 2. 05:41
 40/45 anonim válasza:
100%
Coca-Colás poharat a kupakgyüjtö akcióval, Egyszer 1000 Ft-ot egy Chips-es zacskóban, 1 éves Zenész Magazin elöfizetést egy zenei tehetségkutatón, Játékokat az általános iskolai farsangon elsö helyezésért, és még sorolhatnám...
2009. ápr. 2. 11:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!