Itt olyasmire gondolok, hogy sorsolós nyereményjáték, telefonálós, esetleg lottó. Szóval lehet mind tárgyi, mind pénzbeli nyeremény is, de természetesen szolgáltatás is (gondolo itt például egy utalványra, utazásra).
Kisebb-nagyobb dolgokat én is nyertem már, de kíváncsi vagyok, volt-e valakinek igazán nagy dobása:)
A legnagyobb nyertes az én elismerésemet is megnyeri:)
Én kaparós sorsjegyen szoktam 200-900 ft nyerni, és egyszer ruletten nyertem 10000 ft. Egyébként nem vagyok túl szerencsés, tombolán, lottón soha nem nyertem még.
2009. márc. 27. 08:15
32/45 anonim válasza:
a cicatakarós vagyok:)ilyen még egy csokit kapsz dologban már nyertem én is:)
2009. márc. 27. 08:16
33/45 anonim válasza:
tényleg, tetrapakkos bögrét mi is nyertünk hatot:-))
2009. márc. 27. 09:55
34/45 anonim válasza:
Én a Skandináv lottón nyertem 7000 Ft-ot. Meg nyertem már egy vacsorát, fülbevalót rejtvény megfejtésért, egy hajvágást egy rádiós műsorban. :)
2009. márc. 27. 10:50
35/45 anonim válasza:
számítógép kütyük, mobiltelefon (akkor még kicsi voltam és a szüleim elkobozták:)) rádiós betelefonálgatós műsorból csészekészlet, iskolatáska, írószerek, két póló, egy nívódíj, amiből levonták a negyedét, mert adóznom kellett utána:( lottón kisebb párszáz ft-os nyeremények, chipsben 200ft:)pályázatokból oklevelek, könyvek, rajz és festészeti eszközök, most hirtelen ennyi jut eszembe :) de volt még pár ilyen apróbb dolog. próbálok minden lehetőséget megragadni:)
2009. márc. 27. 11:06
36/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ! Nagyon kedvesek vagytok:)
A cicatakaró meg haláli! Nem is tudtam, hogy létezik ilyen tárgy, mások meg ilyesmit nyernek:)
Mindenkinek egy szerencsés hetet/hónapot/évet kívánok!!!
Annak, aki még a kérdésre téved szeretettel várom a válaszát!
2009. márc. 29. 18:10
37/45 anonim válasza:
Szija. Én 3 éve voltam 1. helyezett egy rajzversenyen, akkor egy könyvet nyertem. 1 évvel utána 2. helyezett lettem. 1 éve pedig 1 lettem a városi rajzversenyen és mentem megyeire is amin már csak 5. lettem. Egyszer a skandinávon nyertem vmi 800 Ft-ot, és a minden második nyerő csokissal is nyertem vagy 6 csokit :) Tombolán soha nincs szerencsém, és egyszer 20 tombola jegyet hagytam el xD Ilyen az én szerencsém :)
2009. ápr. 1. 14:25
38/45 anonim válasza:
Nekem a cicám szerencsés: Beküldtem a cicakajás vonalkódokat, és a macska nyert magának kajás tálat, cicás bögrét és macskakaját :D
2009. ápr. 1. 22:50
39/45 A kérdező kommentje:
:) Jó kis önellátó cicád van:)
Engedd szabadjára és meggazdagodik:)
További jó nyerést mindenkinek és várom a válaszokat!!
2009. ápr. 2. 05:41
40/45 anonim válasza:
Coca-Colás poharat a kupakgyüjtö akcióval, Egyszer 1000 Ft-ot egy Chips-es zacskóban, 1 éves Zenész Magazin elöfizetést egy zenei tehetségkutatón, Játékokat az általános iskolai farsangon elsö helyezésért, és még sorolhatnám...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!