Itt olyasmire gondolok, hogy sorsolós nyereményjáték, telefonálós, esetleg lottó. Szóval lehet mind tárgyi, mind pénzbeli nyeremény is, de természetesen szolgáltatás is (gondolo itt például egy utalványra, utazásra).
Kisebb-nagyobb dolgokat én is nyertem már, de kíváncsi vagyok, volt-e valakinek igazán nagy dobása:)
A legnagyobb nyertes az én elismerésemet is megnyeri:)
én egyszer egy napszemüveget nyertem a viasatos küld a ... szót a .... engem is meglepett, azt hittem hogy ez csak duma, meg sorsjegyeken néha, meg lottó kettesek néha néha
2009. márc. 26. 19:56
12/45 anonim válasza:
Lottón 1000-2000-3000 Ft-okat és kaparós sorsjegyen 200-500 Ft-ot. :)
Meg tombolákon sok kis vackokat :)
2009. márc. 26. 20:07
13/45 anonim válasza:
A fehérvári lecsófesztiválon a zsákbamacskán egy melegszendvics sütőt, anyu bnője egy epilátort, keresztanyum pedig tv játékot 1játékkal :D
2009. márc. 26. 20:10
14/45 anonim válasza:
Én még semmit nem nyertem! Hát igen, vannak szerencsétlenebbek is...
2009. márc. 26. 20:12
15/45 anonim válasza:
Régen, mikor még nem volt betiltva a szerencsejáték 18 éves kor alatt, akkor Skandináv lottón mindig nyertem kb. 800 Ft-ot. Ez jó volt, mert így mindig többszörösen visszanyertem a szelvény árát. :)
2009. márc. 26. 20:21
16/45 anonim válasza:
Cd-t nyertem :D
2009. márc. 26. 20:37
17/45 anonim válasza:
Én egyszer egy csokipapírban "találtam" egy ibizai utazást,aztán felhívtam a megadott telefonszámot,és kiderült,hogy már nem érvényes:_(
A párom nyert online pókeren 800 dollárt:)
2009. márc. 26. 20:39
18/45 anonim válasza:
Húú a 10 millióval az én életem is meg lenne oldva!!! GRATULÁLOK!!! Én nem nagyon nyertem még semmit...
2009. márc. 26. 20:52
19/45 anonim válasza:
Én 6 évesen rajzversenyen nyertem egy rollert, kb. 12 évesen nyertem a Karib tenger kalózai 2-nél a moziban ilyen beküldős cuccnál egyik Karib tenger kalózais játékot. Kiskoromban kaparós sorsjegynél nyertem 100 ft-ot :D Asszem ennyi :D Meghát tombolán kis vackokat xD
F/14
2009. márc. 26. 20:55
20/45 anonim válasza:
Ja most jut eszembe egyszer nyertem a Snickerst, amikor volt egy ilyen minden második nyer akció. Visszavittem a papírt, és kaptam még egy Snickerst :) Azzal már nem nyertem, pedig vicces lett volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!