Itt olyasmire gondolok, hogy sorsolós nyereményjáték, telefonálós, esetleg lottó. Szóval lehet mind tárgyi, mind pénzbeli nyeremény is, de természetesen szolgáltatás is (gondolo itt például egy utalványra, utazásra).
Kisebb-nagyobb dolgokat én is nyertem már, de kíváncsi vagyok, volt-e valakinek igazán nagy dobása:)
A legnagyobb nyertes az én elismerésemet is megnyeri:)
Néhány évvel ezelőtt országos rajzversenyen 90.000Ft-ot nyertem amit a sulim zsebelt be és belőle vettek uj gépet :S én meg csak az oklevelet kaptam
2009. márc. 26. 19:11
3/45 A kérdező kommentje:
Ez az, ilyesmikre gondoltam:)
Második válaszolónak: nagyon sajnálom, ami történt. Én erre azt szoktam mondni, hogy semmi sem történik ok nélkül, tehát - ki tudja - pár év múlva híres művész leszel és százszorosát keresed meg annak, amit a sulid "kapott":)
2009. márc. 26. 19:15
4/45 anonim válasza:
Tavaly előtt nyertem a lottón majdnem 10 milliót. Megoldódott az életem!
2009. márc. 26. 19:21
5/45 anonim válasza:
egyszer 500Ft valami szerencse játékon:)Nagyon büszke voltam életem első szerencse játékos nyereménye és egyben az utolsó is:)
2009. márc. 26. 19:29
6/45 anonim válasza:
Én egyszer beküldtem a Parmalat vonalkódokat, és mágneseket nyertem :) A tesóm akárhányszot játszik, mindig nyer. Cd tok, Cd,DVD, törölköző ,stb.
2009. márc. 26. 19:34
7/45 anonim válasza:
1989-ben volt hármasom a lottón, 1038 forintot kaptam, ami mostanában kb. 40 000 forintnak felel meg. Azóta nem volt nagyobb nyereményem, tombolán nyertem értéktelen vackokat, meg beküldős akcióban nyertem bögrét, törölközőt, esernyőt. Nem igazán vagyok benne a nyereményjátékokban.
2009. márc. 26. 19:38
8/45 anonim válasza:
Egy kaparós sorsjegyen egyszer 100 Ft-ot :D (Visszanyertem az árát!!)
2009. márc. 26. 19:43
9/45 anonim válasza:
Tapasztalatot.
2009. márc. 26. 19:52
10/45 anonim válasza:
Én Coca-Cola-val két focilabdát nyertem tavaly nyáron. :)
Táborban voltunk, és miközben ittuk a kólát, észrevettük, hogy van 5 doboz kólásüveg kirakva, ami már nem kell senkinek (kb. 120 üveg). :) Mi, fiúk odamentünk, elkezdtük leszedni sorba. :) A lányok furán is néztek ránk. Nekem volt 20 kódom, az egészet beküldtem, és még aznap nyertem 2 labdát. :D
Nah...hát ez volt az én első "nagy" nyereményem története! :)
14/F (szóval nincs késő még egy igazán nagy nyereményre :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!