Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit nyertél már életed során?

Mit nyertél már életed során?

Figyelt kérdés

Itt olyasmire gondolok, hogy sorsolós nyereményjáték, telefonálós, esetleg lottó. Szóval lehet mind tárgyi, mind pénzbeli nyeremény is, de természetesen szolgáltatás is (gondolo itt például egy utalványra, utazásra).

Kisebb-nagyobb dolgokat én is nyertem már, de kíváncsi vagyok, volt-e valakinek igazán nagy dobása:)

A legnagyobb nyertes az én elismerésemet is megnyeri:)

2009. márc. 26. 19:08
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Egy sorsoláson biciklit nyertem,még kiskoromban,és ilyen kaparós sorsjeggyel 10 000Ft ot.
2009. márc. 26. 21:04
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Régebben mikor még pelenkás volt a kisebbik lányom pampers nyeremény játékon / be kellett küldeni vagy 5 pampers vonalkodot / nyertünk a gyereknek mesekönyvet, meg ivoleveket, meg fél éve 3-asom volt az 5-ös lotton 28 ezret nyertem :D
2009. márc. 26. 21:16
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Százezer éve a Z+-on egy Mirigy cd-t. Aztán tavalyelőtt a helyi rádióban egy mp4-es lejátszót,majd egy 3 az 1ben robotgépet,ezután egy 3000ft értékű babás csomagot,aztán egy újonnan nyílt üzletház reklámcsomagját(bögre,esőkabát,baseballsapka). :) A titok nyitja,hogy gyorsan tudok smst írni.:)))
2009. márc. 26. 21:17
 24/45 A kérdező kommentje:

Isteniek vagytok! Imádlak benneteket:)

Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat! Mindegyik hasznos volt.

De azért várom a továbbiakat!!!!!!!

A csokipapíros "minden második nyer" játékkal kapcsolatban: én is nagyon benne voltam a dologban, egyszer volt egy négyes sorozatom, tehát vettem egy csokit és nyerős volt, aztán az is, stb.

Legnagyobb nyereményem egy digitális fényképezőgép volt, egy interneten kitöltős kérdőívnél:)

2009. márc. 26. 21:20
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Jajj és még eszembe jutott egy csomó dolog:A mekiben volt ilyen kiszinezős papír,barbie-s meg versenyautós,és kiszíneztem,elküldtem a tesóm nevében,és nyert vele autópályát.

Rajzversenyen én is nyertem egyszer sötétbenvilágítós zsírkrétát.

Egyszer meg tetrapakkos bögrét.

2009. márc. 26. 21:43
 26/45 anonim ***** válasza:
94%
még kis koromba a pokrivtsák mónikától songokus órát:D tudjátok a betelefonálós műsorából.:D
2009. márc. 26. 21:49
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

Én 'csak' tombolán nyertem eddig, de annak is nagyon örültem!

Érdekes, hogy mennyien lottóztok, meg sorsjegyeztek! Állítom, hogy én azzal nyertem a legtöbbet, hogy nem költök ilyenre :) Ne vegye senki sértésnek!

Egyébként most a Pöttyös kódfeltöltős izén vagyok rajta ezerrel :)

2009. márc. 26. 21:51
 28/45 A kérdező kommentje:

Köszi a legutolsóknak is:)

Ha valaki valamikor nyerne valami igazán nagyot, ne felejtsen el ide visszanézni és megosztani velem/velünk a csodát:)

Nekem még a rádióba-betelefonálós-sorsolós játékok jöttek be (több városban is), itt rengeteg apróságot nyertem, a legjobb közülük 2 koncerjegy volt:))

2009. márc. 26. 22:04
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg azt én is nyertem! 2 jegyet Zséda koncertjére. Imádtam. (gyors sms) :)
2009. márc. 26. 22:12
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
én a neten eddig egy könyvet,egy cicatakarót,és egy évre elegendő Pantene hajbalzsamot!
2009. márc. 27. 08:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!