Mit nyertél már életed során?
Itt olyasmire gondolok, hogy sorsolós nyereményjáték, telefonálós, esetleg lottó. Szóval lehet mind tárgyi, mind pénzbeli nyeremény is, de természetesen szolgáltatás is (gondolo itt például egy utalványra, utazásra).
Kisebb-nagyobb dolgokat én is nyertem már, de kíváncsi vagyok, volt-e valakinek igazán nagy dobása:)
A legnagyobb nyertes az én elismerésemet is megnyeri:)
Isteniek vagytok! Imádlak benneteket:)
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat! Mindegyik hasznos volt.
De azért várom a továbbiakat!!!!!!!
A csokipapíros "minden második nyer" játékkal kapcsolatban: én is nagyon benne voltam a dologban, egyszer volt egy négyes sorozatom, tehát vettem egy csokit és nyerős volt, aztán az is, stb.
Legnagyobb nyereményem egy digitális fényképezőgép volt, egy interneten kitöltős kérdőívnél:)
Jajj és még eszembe jutott egy csomó dolog:A mekiben volt ilyen kiszinezős papír,barbie-s meg versenyautós,és kiszíneztem,elküldtem a tesóm nevében,és nyert vele autópályát.
Rajzversenyen én is nyertem egyszer sötétbenvilágítós zsírkrétát.
Egyszer meg tetrapakkos bögrét.
Én 'csak' tombolán nyertem eddig, de annak is nagyon örültem!
Érdekes, hogy mennyien lottóztok, meg sorsjegyeztek! Állítom, hogy én azzal nyertem a legtöbbet, hogy nem költök ilyenre :) Ne vegye senki sértésnek!
Egyébként most a Pöttyös kódfeltöltős izén vagyok rajta ezerrel :)
Köszi a legutolsóknak is:)
Ha valaki valamikor nyerne valami igazán nagyot, ne felejtsen el ide visszanézni és megosztani velem/velünk a csodát:)
Nekem még a rádióba-betelefonálós-sorsolós játékok jöttek be (több városban is), itt rengeteg apróságot nyertem, a legjobb közülük 2 koncerjegy volt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!