Egerecske kérdése:
Hány forintot nyertél vagy veszítettél idáig szerencsejátékon, egy -egy alkalomkor?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 23:22
1/8 anonim válasza:
Legnagyobb nyereményem: 110k (póker)
Legnagyobb bukás: 40k (online rulett)
3/8 anonim válasza:
k: ezer
30 ezret nyertem lottón 2 éve, azóta sem vettem szelvényt.
4/8 anonim válasza:
Nálam a lottó, nagy ritkán a kaparós sorjegy és a gyereknek vásárokon egy-egy zsákbamacska vagy tombola kimeríti a szerencsejáték fogalmát.
Hát ha összeszámolnám, hogy mennyit költöttem a nyeretlen szelvényekre, lehet, hogy szívbajt kapnék.
Kaparóson sokszor kaptam vissza a sorsjegy árát, illetve egyszer egy bandzsa macskával nyertem 5000Ft-ot. Na eddigi életem legnagyobb nyereménye volt ez.
Lottón maximum kettesem volt 2 vagy 3 alkalommal, amiből beruháztam a következő hetire.
5/8 anonim válasza:
Hát konkrétan én asszem ötszáz forintot, kaparóson. :D
6/8 anonim válasza:
de az ezer az nem az E? bocsi amúgy hogy pont ide írom ezt, de most itt téma :D
7/8 anonim válasza:
A "k" a kilo rövidítése, ami ezerszerest jelent. Nemzetközileg használt rövidítés.
8/8 anonim válasza:
1 hét alatt 50-et buktam . Előtte 60-at nyertem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!