Veszítettél már el olyan embert, aki fontos volt számodra?
Figyelt kérdés
Ha igen miben ? Kit ?2010. jan. 31. 22:40
1/15 anonim válasza:
igen, a mamámat :'( és pont a szülinapomon volt a temetése :'(
14/F
2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom :( részvét.
2010. jan. 31. 22:48
3/15 anonim válasza:
Kezd úgy tűnni, hogy egyre többet.
A két legjobb barátom mostanában már nem olyan jó barátom mint régen.
4/15 anonim válasza:
El vagy keseredve?Vagy miért kell ilyen kérdést feltenni?Nyilván mindenkinek van olyan ember,akit veszített már el.De nem értem,miért kell erre még itt is emlékeztetni!
5/15 anonim válasza:
Igen. Életem szerelme szakított velem az én hibámból. Nem voltunk túl sok időt együtt, de tudom, hogy Ő volt az igazi. Nagyon rossz ezzel a tudattal élni:S
7/15 anonim válasza:
Embert még nem, aki annyira nagyon fontos lett volna nekem... Én a macskámat veszítettem el aki szó szerint olyan volt mintha a testvérem lett volna!! Mások úgy gondolhatják, hogy csak egy macska, de nem! Családtag volt és annyi szeretetet és hálát kaptam tole amennyit embertol soha az életben nem fogok. Ezenkívul nagyon sokat tanított nekem!
8/15 anonim válasza:
Rengeteg mindenkit, de nem a szó szoros értelmében, nem haltak meg, csak számomra.
A legfontosabb a legjobb barátom, akit még mindig gyászolok. (4 éve el kellett válnunk a saját érdekünkben, hosszú sztori lenne, és elsodorta az ár őt is engem is, teljesen másfelé.)
9/15 A kérdező kommentje:
23:00 Igen el vagyok, mert akire azt hittem, hogy a legjobb barátom, akire felnézek és tisztelek,hogy annyi mindenen átment, és segítettünk egymáson. Most meg egy fiú miatt szertefoszlott az egész..aki rá se hederít, de ő neki él. :(
2010. febr. 1. 13:08
10/15 anonim válasza:
meghalt a barátom motorbalesetben. Kezeim között halt meg a kórházban. Hozzám szólt utoljára. :(((( És persze nem ő volt a hibás.
Plusz egyik barátnőm is meghalt :(
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!