Veszítettél már el olyan embert, aki fontos volt számodra?
Figyelt kérdés
Ha igen miben ? Kit ?2010. jan. 31. 22:40
11/15 A kérdező kommentje:
Jó ég, mekkora :(:(:(
Nagyon sajnálom :(
2010. febr. 1. 16:27
12/15 anonim válasza:
elveszítettem a két legjobb barátnőmet az én hibámból.. elhanyagoltam őket egy pasi miatt, később próbáltam helyrehozni ezt, de ők nem bocsátották meg, azóta se beszélünk, mert ha beszélek hozzájuk, ők flegmán válaszolnak és kész.
13/15 anonim válasza:
Igen, a nagypapámat 1 éve. Akkor szinte fel se fogtam, hogy már nem lesz velünk többet, de az idő múlásával egyre jobban érzem a hiányát. :( Betegségben halt meg, 79 éves volt.
14/15 anonim válasza:
Szia!Én vagyok,aki kérdezte,hogy el vagy-e keseredve.Látod,vannak emberek,akik sokkal nagyobb kínt éltek át!Pl.ott az a csaj,aki írta,hogy a barátja halt meg motor balesetben.Na,gondold csak el,ő mennyire szenvedhetett!És ha már itt tartunk,megírom én is,hogy nekem az apámat megölték,amikor 7 éves voltam.Mi soha többé nem láthatjuk már őket!Ti viszont még kibékülhettek,jóra fordulhat minden!De mellesleg,ha ilyen,lehet meg sem érdemli a barátságodat!Szóval ne légy annyira elkenődve!21/L
15/15 anonim válasza:
Nagymamámat rákban, apámat hűtlenségben, a számomra életet jelentő barátokat. Nagyapámat balesetben.
mind ez 6 év alatt 10 évesen fel kellett nőjek, vagyis a kamasz gyerekkorom is elvesztettem, ami önmagam vagyok. Úgyhogy egyetlen 1 dolog maradt az anyám akit még soha nem vesztettem el. Remélem jó darabig még nálam hagyják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!