Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az iskolámban mindig beszóloga...

Az iskolámban mindig beszólogatnak, és lögdösnek meg fenyegetőznek. Mit tudok ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 15:29
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Ketrecharc.

Engem azóta békén hagynak :D

2011. márc. 15. 02:59
 22/25 anonim válasza:

Hát sajnos mi emberek nagyon ge@i egy faj vagyunk...

Én csak azt tudom javasolni, hogy ami nem öl meg az csak erőssé tesz! Kezdj el gyúrni, sportolni annak pár év múlva meglesz a gyümölcse.

2011. márc. 15. 09:29
 23/25 anonim válasza:
Hát..ha nagyobbak akkor az csak azért van mert kicsi a P***ük..és valahogy "nagyoskodni" akarnak. ha durva a dolog szólj egy felnőttnek vagy gyúrd ki magad aztán adj nekik!! de ha nem vészes csak röhögj rajtuk és menj tovább!
2011. márc. 15. 15:53
 24/25 naphtha válasza:
Próbálj meg ember lenni az emberek között, akármennyire is közhelyes f@szságnak is tűnik ez. Az ilyen problémák megoldása fogja részben meghatározni az életedet. Bárhogy döntesz, legyél kib@szottul határozott, tudd, hogy mit akarsz. Ha érzel magadban és a szituációban annyit, hogy nyugodtan, értelemmel lenyomd a pocst, szerintem az az igazi... Ha meg verekedni akarsz, először zabálj be ketchupból, köpd teli a pofáját, aztán röhögd ki, vagy üsd le ;)
2011. márc. 15. 23:20
 25/25 anonim válasza:

Hát én csak azt tudom mondani hogy:

1.Szólj egy tanárnak-bár nem mintha sokat tudna csinálni az ilyen "Fú én vok a nagy gyerek meg az erős azt széjjel verek mindenkit!"Na ezek ellen nem tudnak a tanárok mit tenni ha csak ki nem penderítik a suliból a gyereket!!!!De a tanár se egy jó megoldás mert oké ha eléri hogy a suliban nem verik meg akkor majd hazafelé az utcán!Szóval ez se jobb!!!

2.Ha a tanár se tud mit csinálni-aminek amúgy elég nagy az esélye-akkor szólj szüleidnek azt majd helyre teszik a kis p*csnek az agyát!De közölném hogy ez se valami jó megoldás mert akkor meg aztán azért szállnak rád mert hogy anyuci meg apuci nélkül nem tudsz semmit se csinálni!

3.Ha emos vagy vagy rocker vagy izetlen okostojás vagy tán

homokos-amit egyébként kétlek bár kitudja mert nem ismerlek-akkor ne csodálkozz!De ha cigány vagy és ők meg rasszisták akkor sajnos nem tudsz mit csinálni!

Az utóbbi esetben akkor az a legjobb ha iskolát váltasz mert nem érdemes éveket szenvedésben tölteni!De ez mindegyik esetre igaz!!!Szerintem a legjobb ha sulit váltasz!!!Mert oké elmész gyúrni de az se két napig tart hogy megizmosodj!!!!Az egyeltalán nem jó ötlet hogy vársz pár évet hogy izmosodj azt vissza tudj ütni,mert amíg te olyan erősnek nem érzed magad hogy megtud védeni magad-ez lehet hogy évekig is eltarthat-addig mi lesz a többi évvel kínszenvedésben fogod leélni életednek azt a korszakát amikor a haverokkal hülyülsz baromkodtok bóklásztok a faluban???Félni fogsz majd az utcán hogy meg ne zupáljanak???Vagy mi???Szerintem válts iskolát ha sulin kívül is vernek akkor meg költözzetek el és miután megerősödtél akkor majd szépen vissza mész aztán jól bevered a gyerek orrát!!!!De jó rendesen ám!!Add neki vissza akkor majd azt a sok évnyi szenvedést!!!!!

2011. márc. 16. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!