Lányok, Ti hogyan viselitek mikor a munkások beszólogatnak vagy utánatok fütyülnek az utcán? Tetszik nektek ez a szituáció vagy inkább az idegeitekre mennek vele?
Melyik volt a legdurvább eset, vissza szoktál nekik szólni?
Nekem eddig nem volt komolyabb incidensem. Általában csak ilyeneket mondanak, hogy "Mi a helyzet szépségem?" "Hééé cicamica, hogy vagy?", személy szerint én nem szólok vissza mert nem süllyedek le az ő szintjükre, amit mondanak az az egyik fülemen be a másikon ki megy!:)
Néha úgy érzem, hogy a munkásoknak tök mindegy, hogy ki megy el előttük (lehet gyönyörű/nem túl szép, fiatal/öreg, visszafogott/közönséges) egy a lényeg legyenek mellei meg formás feneke és egyből megy a füttykoncert...:(
Már hozzászoktam. Nem foglalkozok vele. Hadd nézegessenek, ha szépnek találnak.
Nem fogok szemetes zsákban járni, hogy elkerüljem ezeket a füttyögéseket.
Nekem az volt a legdurvább, mikor az út mellett sétáltam a kutyámmal, és az egyik autós annyira bámult, hogy majdnem belement egy másik autóba...
Szia!
Én egyszerűen elintézem!!
Tovább megyek és a hátam mögött mutatom a mutató ujjam felfelé... tudod?? *-*
Normál esetben én is áteresztem magamon az ilyesmit.
Viszont ha túlmegy a határaimon, akkor megállok, vissza fordulok mosolyogva, végigmérem, majd ennyit mondok:
- Jó napot kívánok! Először is tanuljon meg köszönni és engedje meg, hogy megjegyezzem, hogy Ön nagyon közönségesen viselkedik, és én a maga helyében ezen sürgősen változtatnék. Bár kinek mire van igénye, igaz? :)
És továbbsétálok. Általában ezen ledöbbennek nagyon. Volt már rá példa (nem egyszer), hogy a munkás ezen elgondolkodott, majd másnaptól fogva minden reggel így köszönt: Jó reggelt kívánok kisasszony, szép napot Önnek!
És bizony jól esett vissza köszönni, mosolyogni, és görcs nélkül elsétálni köztük! :)
hát én megszoktam mondani h dolgozni kéne inkább.
apukám is volt mikor ilyen emberekkel dolgozott és mindig a fiatal lányokat nézték a munkatársai és ő pedig mindig leoltotta őket h ilyen idősen ne olyanokat nézzenek már akik fiatalabbak mint a gyerekeik.
nekem a legdurvább az volt mikor egy ilyen árokásó gépezettel majdem leütött a csávó a járdáról annyira minket lesettxD
"Szia!
Én egyszerűen elintézem!!
Tovább megyek és a hátam mögött mutatom a mutató ujjam felfelé... tudod?? *-*"
ez mi akar lenni?mutatóújj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!