Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok, Ti hogyan viselitek...

Lányok, Ti hogyan viselitek mikor a munkások beszólogatnak vagy utánatok fütyülnek az utcán? Tetszik nektek ez a szituáció vagy inkább az idegeitekre mennek vele?

Figyelt kérdés

Melyik volt a legdurvább eset, vissza szoktál nekik szólni?

Nekem eddig nem volt komolyabb incidensem. Általában csak ilyeneket mondanak, hogy "Mi a helyzet szépségem?" "Hééé cicamica, hogy vagy?", személy szerint én nem szólok vissza mert nem süllyedek le az ő szintjükre, amit mondanak az az egyik fülemen be a másikon ki megy!:)

Néha úgy érzem, hogy a munkásoknak tök mindegy, hogy ki megy el előttük (lehet gyönyörű/nem túl szép, fiatal/öreg, visszafogott/közönséges) egy a lényeg legyenek mellei meg formás feneke és egyből megy a füttykoncert...:(

2010. okt. 8. 13:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mostmár nem foglalkozom velük, de amikor tini voltam nagyon zavart. A legdurvább esetem velük az volt, amikor 16 évesen mentem suliba, és a járdán két oldalt egymással szembe állt három munkás. Kénytelen voltam elmenni közöttük és mindegyik megfogta a seggem!!!
2010. okt. 9. 03:07
 12/12 Toga Aty válasza:
13%
Mit nem adtok 20 év múlva amikor dagadtak nagy seggüek logó csöcsüek lesztek ha valaki csak véletlenül füttyentene egyet..
2014. márc. 8. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!