Paris hilton kérdése:
Miért van az, hogy néha amikor megyek az utcán, ilyen kis 14-15 éves csajok beszólogatnak hogy hogy nézek ki, meg milyen ronda vagyok? (csaj vok)
Figyelt kérdés
amúgy modellkedek meg fotózásokra járok,szóval csak nem lehetek olyan ronda :)2008. júl. 29. 14:50
1/4 anonim válasza:
Szia! Valószínűleg irigyelnek :) Ne törődj velük, inkább ne is figyelj rájuk, az még jobban bosszantja őket! Csak vigyorogj szépen a nagy képükbe, akkor majd szembesülnek a ténnyel! :D
2/4 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Általában a "csúnyább" lányok így reagálnak. Aki meg tényleg szép az kevés önbizalommal rendelkezik. Ezért ne is figyelj rájuk, az irigység beszél:).
3/4 anonim válasza:
Mert a mai fiatalok mind szépségkirálynőnek gondolják magukat. Aztán ha náluk szebb nő látnak teljesen kibuknak és vissza akarnak vágni. És ilyen gyerekesen sikerül nekik, ezért mondják, hogy "de csúnya". Ne is foglalkozz ezekkel a lányokkal.
4/4 anonim válasza:
ugyanez a bajom. én se vagyok egy rondaság, ( és most nem nagyképűsködni akarok:))és még nálam idősebb csajok is beszólogatnak. persze úgy h azt hiszik nem hallom...pff:D de én se foglalkozok velük.kit érdekelnek? irigyek. ennyi:P ne foglalkozz velük, vagy ha hallod h ilyet mondanak nézz rájuk és nevess egyet. majd csak képben lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!