Van amiért beszólogatnak?
nincs testi hibám, de így is beszólnak időnként - pl munkahelyen kifikázta egy csaj a ruhámat ahogy elhaladtam, hogy ezt a drága szart ő a piacon 100 ft-ért megvette volna (egyébként én se fizettem érte sokat, attól, hogy jól keresek)
szóval egyeseknek tök mindegy mibe, csak valamibe beleköthessenek, nem tudom mi örömük van benne..
"nincs testi hibám"
Abszolút tökéletes a tested minden pontja?
Ha a kocsma előtt elmegyek szoktak beszólogatni munkanélküli, rossz körülmények között élő,roma származású férfiak, gondolom unalmukban nincs más amit csinálhatnának.
14/L
Van miért beszólogatniuk. Pl a fejem elég fura.
A fogaim sem épp rendezettek, nem áll össze vissza, de van egy 'jellegzetes' formája az biztos.
Mondjuk emiatt mosolyogni sem szeretek, de mikor beszélek gondolom észre veszik. Hiába nem szólnak érte, de látom a szemükben, hogy nekik ez fura..nem megszokott.
De szerencsére emiatt még nem kaptam bántást. De amiatt fiúk már beszóltak nekem, hogy túl lapos vagyok..
De hát ez van. Kezdem megszokni. :D
Sőt, néha élvezem, hogy ilyen tökéletlen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!