Az iskolámban mindig beszólogatnak, és lögdösnek meg fenyegetőznek. Mit tudok ez ellen tenni?
Én Úgy oldottam ,meg ,hogy elkezdtem sportolni.
Biztos van rá lehetőség ,bár attól függ ,hol laksz.
Bunyó,judó,karate,stb.
Vagy ,ha semmi sincs vegyél egy bunyós zsákot és püföld naponta rendesen.
meg lesz az eredménye.
Hello!
Szerintem mindegy melyik megoldást választod, lehetőség van több is, hiszen tényleg akár még a jog is véd, a lényeg, hogy ne hagyd annyiban a dolgot. Én úgy voltam ezzel, hogy úgyis ballagok hamarosan és hagytam és sokáig zavart utána, hogy "ők nyertek". Szerintem az osztályfőnöködnek lenne a legegyszerűbb szólni, tőle viszont követelni, hogy tegyen valamit. Ha nem tesz semmit, akár az iskolavezetést is meg lehet keresni, ha korrektül adod elő a dolgokat meg fogják érteni.
Tudod mit, biztosítandó, hogy nem szúrod el úgy mint én, írj egy mailt, ha gondolod a nagymarkmail@gmail.com-ra (az én címem), utána felveszlek MSN-en és megbeszéljük a dolgot. Tavaly érettségizett joghallgató vagyok, hátha tudok segíteni!;)
Nekem van egy univerzális módszerem, ami minden hasonló szituban bejön:
Nézz a szemébe, mosolyogj, és kacsits rá. Vagy nézz szúrósan, és húzd föl a szemöldököd.
Bár tudom, ezek elsősorban női trükkök, te meg úgy veszem ki, hogy srác vagy.
De a lényeg, hogy gesztusokkal is ki lehet fejezni, hogy ő a préda, és te a predátor ;)
jaaaj hagyd már a rendőrséget... nincs az az ország, ahol a rendőrség ezzel foglalkozik... Nálunk volt, hogy a tanárt lökdösték meg.
Kérdező: Lehet, hogy a helyesírásod miatt... lökdös, nem lögdös.
És a kérdés: Szedj magadra egy kis izmot, és ha elég magabiztos vagy, üsd meg, ha megvernek, ha megvered, tisztelni fognak, és nem kötekednek. Vagy ne legyél emo
Próbáld meg nem figyelembe venni őket, dolgaikat, mert különben csak lovat adsz alájuk. Ha viszont nem törődsz velük, kerülöd őket, ha látják, hogy feleslegesen cukkolnak, nem mennek nálad semmire, talán abbahagyják.
Ne győzzön le téged a rossz, hanem te győzd le a rosszat a jóval!Az erőszak csak erőszakot szül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!