Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az iskolámban mindig beszóloga...

Az iskolámban mindig beszólogatnak, és lögdösnek meg fenyegetőznek. Mit tudok ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 15:29
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
van eltérés a bőrszínetek között? mert akkor az az ok...
2011. márc. 10. 14:04
 12/25 anonim ***** válasza:

Én Úgy oldottam ,meg ,hogy elkezdtem sportolni.

Biztos van rá lehetőség ,bár attól függ ,hol laksz.

Bunyó,judó,karate,stb.

Vagy ,ha semmi sincs vegyél egy bunyós zsákot és püföld naponta rendesen.

meg lesz az eredménye.

2011. márc. 10. 19:05
 13/25 ConnectCare válasza:

Hello!

Szerintem mindegy melyik megoldást választod, lehetőség van több is, hiszen tényleg akár még a jog is véd, a lényeg, hogy ne hagyd annyiban a dolgot. Én úgy voltam ezzel, hogy úgyis ballagok hamarosan és hagytam és sokáig zavart utána, hogy "ők nyertek". Szerintem az osztályfőnöködnek lenne a legegyszerűbb szólni, tőle viszont követelni, hogy tegyen valamit. Ha nem tesz semmit, akár az iskolavezetést is meg lehet keresni, ha korrektül adod elő a dolgokat meg fogják érteni.

Tudod mit, biztosítandó, hogy nem szúrod el úgy mint én, írj egy mailt, ha gondolod a nagymarkmail@gmail.com-ra (az én címem), utána felveszlek MSN-en és megbeszéljük a dolgot. Tavaly érettségizett joghallgató vagyok, hátha tudok segíteni!;)

2011. márc. 11. 20:54
 14/25 anonim válasza:

Nekem van egy univerzális módszerem, ami minden hasonló szituban bejön:

Nézz a szemébe, mosolyogj, és kacsits rá. Vagy nézz szúrósan, és húzd föl a szemöldököd.

Bár tudom, ezek elsősorban női trükkök, te meg úgy veszem ki, hogy srác vagy.

De a lényeg, hogy gesztusokkal is ki lehet fejezni, hogy ő a préda, és te a predátor ;)

2011. márc. 11. 22:00
 15/25 anonim válasza:

jaaaj hagyd már a rendőrséget... nincs az az ország, ahol a rendőrség ezzel foglalkozik... Nálunk volt, hogy a tanárt lökdösték meg.

Kérdező: Lehet, hogy a helyesírásod miatt... lökdös, nem lögdös.

És a kérdés: Szedj magadra egy kis izmot, és ha elég magabiztos vagy, üsd meg, ha megvernek, ha megvered, tisztelni fognak, és nem kötekednek. Vagy ne legyél emo

2011. márc. 12. 22:52
 16/25 teakwonchuck válasza:
küzdősportok/harcművészetek/önvédelmisportok
2011. márc. 13. 11:04
 17/25 anonim ***** válasza:
Küld be a szüleidet az iskolába, hogy verjenek meg néhány tanárt. A szüleidet elviszi a rendőrség, és téged a gyámhatóság vesz a védelmébe.
2011. márc. 13. 22:10
 18/25 anonim ***** válasza:
"KÜLDD" - így szerettem volna írni.
2011. márc. 13. 22:17
 19/25 anonim válasza:

Próbáld meg nem figyelembe venni őket, dolgaikat, mert különben csak lovat adsz alájuk. Ha viszont nem törődsz velük, kerülöd őket, ha látják, hogy feleslegesen cukkolnak, nem mennek nálad semmire, talán abbahagyják.

Ne győzzön le téged a rossz, hanem te győzd le a rosszat a jóval!Az erőszak csak erőszakot szül...

2011. márc. 14. 16:20
 20/25 anonim ***** válasza:
Valószínűleg könnyű préda vagy. Tanúlj valamilyen küzdősportot, ezzel erősödöl, és megtanúlod megvédeni magad. Addig viszont jobb, ha kerűlöd a balhét, mert ha ők többen vannak, és erősebbek, kár összeveretni magad. Próbálj egy erősebb, osztálytársaddal jóviszonyt kialakítani, aki ha kell, megvéd.A rendőrség, csak a legvégső esetben kell. Azért gondolkodj el azon is, miért nem szeretnek? Van egyáltalán barátod? Nem vagy túlzottan magadnak való? Vagy kisnövésű vagy? A növekedést is elősegíti a sport. Legyél bátor, nelássák, hogy félsz tőlük,és ne foglalkozzál velük.
2011. márc. 14. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!