Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent az a fiatalok...

Mit jelent az a fiatalok körében, hogy "asd"? Sok helyen láttam már blogokban stb. arra gondolok valami hangulatjel féle lehet de mégis mi?

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 14:24
 71/93 Haraszti Ádám válasza:
100%
Az asd az egy próbaszó mint pl a minecraftban kapsz egy rangot és ellenőrized és kiírod a chatre : asd
2016. márc. 4. 10:59
 72/93 anonim válasza:
Az asd azt jelenti hogy americanschooldirector
2016. ápr. 16. 15:17
 73/93 shakesandfidget01 válasza:
100%
ez aféle kipróbálás h mukszik e a net nagybetüt ir milyen rangod van a jaátékben
2016. ápr. 21. 16:50
 74/93 bence12344 válasza:
74%
asd = cumi
2016. júl. 17. 18:00
 75/93 anonim válasza:
Tudom ,nem egy idei kérdés, de az utolsó kommentelőnek üzenem, hogy van még a játék, a league of legends is, ami pont abban az évben jött ki, amelyikben van ez a kérdés :)
2016. júl. 26. 18:43
 76/93 anonim válasza:
Az ASD szó nem jelent semmit, ez a három betű egymás mellett van és mint mindegyik fiatal szokott hülyeséget írni (pl.:advwbkmk) ezért lett az ASD népszerű, mert ilyenkor valaki ASD-al vagy egyéb hülyeséggel válaszol. A lol más. A lol vagy játék(ok) rövidítése. Vagy a kicsit népszerűbb lolt akkor mondják amikor valami vicces. Például sok videós is azt mondja, hogy lol
2016. aug. 1. 17:12
 77/93 Takacs Roland 2 válasza:
lol
2016. szept. 18. 22:30
 78/93 anonim válasza:

Én ritkán írok ASD-ot. Olyankor szoktam írni, amikor valamit tesztelek, például a minecraft szerveremen is amikor a rangok prefixjét csinálom, és kipróbálom, hogy jó ez, ezt írom.

Meg néha olyankor amikor valaki ír valamit, én meg nem tudok mit fűzni hozzá, de nem is akarok semmit írni, mintha meg sem láttam volna, ezért visszaírom, hogy "ASD", hogy lássa, hogy láttam xd

2016. nov. 14. 16:14
 79/93 RBW Vivien válasza:
Semmit se jelent. csak a kapcsolatot (internet) nézik vele mivel ezt a legegyszerűbb be írni mert egymást mellett van a 3 betű
2016. nov. 22. 20:16
 80/93 anonim válasza:

Én internetes FPS játéknál használom, mikor megugrik a ping, azaz a csomagok nem érkeznek meg kellő mennyiséggel és ezért laggol a játék. Ez általában ideiglenes állapot szokott lenni, mert vagy túlterheltté válik egy útvonal és a csomópontokban a routing table nem frissül vagy messze van a szerver routolás szempontjából(mondjuk a világ másik pontján), stb egyéb okok. De lényegében megpingeljük vele a szervert és figyeljük a választ, mert ebből lehet tudni, hogy kb mennyi a válaszidő, amivel a lövést lehet koorigálni, hogy a késleltetés idejével számolt feltételezett helyre lövünk(mire a szerver megkapja a csomagot, hogy mi abba az irányba lőttünk, az ennyi késleltetési időbe telik, és addigra ott jelenik meg a célpont). Másrészt viszont, ha ideiglenesen ment fel a ping, mert valamelyik a mi kliens gépünkön szereplő szoftver a háttérben frissít, és ezért lefoglalja a sávszélességet, akkor van hogy ez egy-egy gyors lefutású dolog, és mire a szervertől visszakapjuk az asd feliratot printelve addigra visszagyorsul a net, de legrosszabb esetben is jelezzük vele a társainknak, hogy most rossz a pingünk és ezért úgy számoljanak velünk.

Egyébként erre pedig azért az asd kombinációt használjuk, mert a wasd gombokkal lehet mozogni, és mindig felette van bal kéz, így nagyon gyorsan be lehet írni az egyébként korekt ping jelzéssel szemben.

2016. dec. 9. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!