Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent az a fiatalok...

Mit jelent az a fiatalok körében, hogy "asd"? Sok helyen láttam már blogokban stb. arra gondolok valami hangulatjel féle lehet de mégis mi?

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 14:24
 41/93 anonim válasza:

en is sokat jatszok,es nekem mar a kezemre van allva a WASD billentyuk,es peldaul akkor hasznalom amikor fotalban hatradolve,kezem a WASD-n,jobb kezem az egeren, es nem irom ki hogy "lol" hanem mondjuk "asd" sokkal jobban kezre all :)

Aki ezt irta azzal teljes mértékben egyet értek azt mondom dettó!:D

2012. jan. 1. 17:37
 42/93 anonim válasza:
na jó csak hülyülök én a like meg a lol helyett szoktam írni. én is egyet értek azzal aki w a s d betűt mondták! :)
2012. jan. 5. 19:57
 43/93 anonim válasza:

Istenem! ASD=Almás Süti Dióval! amúgy az asd ilyen hülyeségekre használják hamár semmit sem tudnak mondani!

A Lol-t pedig nevetésre!

2012. febr. 2. 19:17
 44/93 anonim válasza:
A lolnak egy másik változata a KEK Fogalmam sincs mit jelent de ez is olyasmi vagyis ez a wowban van amikor egy allis irja hogy lol a hordás azt látja hogy kek vagy forditva nem tudom :P
2012. febr. 8. 17:32
 45/93 anonim válasza:

Üdv. Ezt az utolsó válaszoló embernek írom:

Amikor egy hordás lol-t (vagy haha stb.) ír akkor azt te azért látod "kek"-nek, mert az alisok nem értenek a hordások nyelvén, a hordások pedig az alisokén. :) Ezért amikor te írsz lol-t ők is másnak látják. Ezért nem tudnak egymással beszélgetni. ;)

2012. aug. 3. 11:10
 46/93 anonim válasza:
100%
Én minecraft szervereken igy nézem meg mennyire gyors a szeró
2012. szept. 17. 09:23
 47/93 anonim válasza:

asdasdasdasd ilyen hülye kérdés:D

használni kell az asdot ésmár tudni is fogod:'D amugy wasd hez semmi köze csak egymás mellet van:DD

2012. okt. 24. 21:33
 48/93 aaaakosaaaak válasza:
asd
2012. dec. 2. 14:25
 49/93 LordMe válasza:
nyé báááász lóóóóóváááát ááá gáááárááááázsbáááán
2012. dec. 13. 11:17
 50/93 anonim válasza:
lol=lots of love
2013. márc. 8. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!