Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent az a fiatalok...

Mit jelent az a fiatalok körében, hogy "asd"? Sok helyen láttam már blogokban stb. arra gondolok valami hangulatjel féle lehet de mégis mi?

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 14:24
 11/93 anonim ***** válasza:
61%
asd-nak sok jelentése van :D
2009. nov. 12. 11:58
 12/93 anonim válasza:
82%
Ez hülyeség h azt jelenti h unatkozik valaki vagy nevet vagy valamilyen hangulata van... Ez az ASD ASD-ozás multi FPS játékban kezdődött. PL Call of Duty UO. Én itt láttam már vagy ezer éve.A lényeg h a csitterek használták név ként mert nem tudtak mit beírni álnévnek ezért kitalálták h leütik a 3 bill.t. Aztán egyre sűrűbben lehetett a játék csetjébe olvasgatni h "na megint feljött a serverre 1 asd nevü tag, tuti h csal" És ezután kezdődött ez a divat h akkor asd asd-ozzunk mert az olyan "trendi"
2009. dec. 9. 17:19
 13/93 anonim válasza:
83%
Az asd az csak simán asd xD
2009. dec. 21. 15:40
 14/93 anonim ***** válasza:
90%
en is sokat jatszok,es nekem mar a kezemre van allva a WASD billentyuk,es peldaul akkor hasznalom amikor fotalban hatradolve,kezem a WASD-n,jobb kezem az egeren, es nem irom ki hogy "lol" hanem mondjuk "asd" sokkal jobban kezre all :)
2010. jan. 26. 07:07
 15/93 anonim válasza:
86%

Na tisztázzunk egy dolgot: a LOL nem értelmetlen, jelentése "Laughing Out Loud" azaz "Hangosan vagy kitörően nevet".

Jó?

ROFL: "Rolling on Flour Laughing" azaz "Úgy nevet, hogy a földön fetreng" nagyjábóli fordítással!

2010. márc. 19. 15:43
 16/93 anonim ***** válasza:
13%

asdasdsasdsasdsasdasd

asd

asd

asd

asd

asd

2010. ápr. 7. 19:24
 17/93 anonim ***** válasza:
4%

ahogy elnéztem nem sokan tudják h mit jelent

mindenki csak mondja azt se tudja h mi

de most közlöm(én egy 13 éves:O)

ASD=SZÁNALMAS

ennyi köszöntem

2010. ápr. 12. 13:17
 18/93 anonim ***** válasza:
91%
Nem egészen a szánalmas szót jelenti!hanem: az asd általánosságban 3 egymás mellet lévő betű a billentyűzeten. cyber hülye gyerekek körében előforduló , unaloműzésre használatos értelmetlen msn szleng.
2010. máj. 22. 19:38
 19/93 anonim válasza:
87%

Akkor öntsünk tisztavizet a pohárba!

Tudom hogy ezaz egész relatív, és mindenki arra használja amire akarja vagy amire a többiek a társaságában tehát mindenki mást jelent!

DE eredetileg az asd az olyan mondatok után hangzott el ami kamu gyanus volt tehát az illető nagyot mondott pl: srác mindig szarul játszik de aztmodja húú tegnap 100at öltem 20at haltam- asdasd... A kockák a persze szionímájaként használják! ha végigondolod logikus...

2010. jún. 3. 15:23
 20/93 anonim válasza:
68%

Több hónapnyi kutatómunkának vetettem alá magam, hogy kiderítsem mit is jelent a méltán híres és ezidáig még megfejthetetlennek hitt ASD betűhármas.

Először a Bibliát vettem alapul, ahol is a 3. fejezet VII/II paragrafusában az asztalnál Lukács így szólt Márknak: - "Márk, kérlek add ide a vizet." Mire Márk így felel: - "Nem adom." Az asztalnál ülő Jézus ezt meghallván azt mondja: "Márk, bizony mondom néked, ha nem adod oda Lukácsnak a vizet, megASDollak téged.

Tehát első gondolatom az volt hogy ez valami féle isteni betűhármas, egy magasztos, felsőbbrendű, ember számára nem érthető eszme, de ennek esélyét hamar elvetettem.

A Révai Nagy Lexikonát és Darwin műveit elemezgetve azonban egy sugallat keresztezte kutatásom. Darwin "Az ASD titka" című kötetében leírja hogy ASD az ősrobbanás következtében alakult ki és valúszínűleg az ASD okozta a dinoszauruszok kihalását illetve az ősember, a.k.a Homo Sapiens megjelenését a Földön.

Hosszas mérlegelés és következtetések útján körvonalazódott bennem tehát a felismerés, miszerint az ASD egy manapság is használt és egyre elterjedtebb a fiatalabbak körében illetve a számítástechnikában lásd billentyűzet.

Magyarul az ASD nemmást jelent mint a következőt: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

Remélem tudtam segíteni.

Üdv: Kábel Iván

2010. jún. 19. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!