Mit jelent az a fiatalok körében, hogy "asd"? Sok helyen láttam már blogokban stb. arra gondolok valami hangulatjel féle lehet de mégis mi?
asd asd
asd asd
asdasdasasd
asd asd
asd asd
Miért kell lekockázni (bár az még hagyján), de lecyberhülyegyerekezni azt, aki a saját dolgát megkönnyítve smiley meg lol helyett asd-t ír...ez a sok kicsavart ikszdé meg társai sem jobbak, a lolról meg ne is beszéljünk...ezeket is kitalálta valaki, aki lusta volt kiírni amit akart. Ti kínlódtok a semmin itt 4 soron keresztül már és öntögettek tiszta vizet a pohárba.
Elment már itt a bal pivartól kezdve a bibliáig a hülyeségetek, én inkább nem véleményezem, hogy ki a pihent agyú, vagy az okoskodó.
Azért jöttem fel ide, hogy megnézzem, mit is jelent az asd és meg is kaptama választ, de ti akik itt túlokoskodjátok ezt a semmit, inkább menjetek ki és szedjetek szemetet, sokkal hasznosabb időtöltés, főleg mások ledegradálásánál...
Az ASD egy multifunkcionális internet szleng, konkrét jelentése nincs, a jelentés mindig a szövegkörnyezettől és a használótól függ, mivel mindenki máshogy használja különböző körülmények között.
A lehetséges jelentéseit nem sorolom, mivel már elég sokan leírták saját változatukat, viszont legáltalánosabban nincs különösebb jelentése, akkor írják ha nincs jobb dolguk, vagy nem tudnak érdemben reagálni valamire, viszont tudatni akarják hogy itt vannak, figyelnek. Az esetek 95%-ban teljesen figyelmen kívül hagyható, a maradék 05%-ban pedig túl sok van belőle, ezért zavaró. Ennek van a legkevésbé jelentése.
Mellesleg a lol azt jelenti hogy Laughing Out Loud! (Hangosan felnevetni)
Változatai a lul, lulz, lolz, stb.
LMAO Laughing My A*ss Off (trágár jelentésű angol szleng, különösebb értelme nincsen, tükörfodításban Leröhögöm a S*eggem)[a csillag minden esetben néma]
ROFL Rolling On The Floor Laughing, (Földön Fetrengek a Röhögéstől)
stb.
Amúgy a többieknek: STFU, avagy pofád befogod.
itt mindent megtalálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!