Mit jelent az a fiatalok körében, hogy "asd"? Sok helyen láttam már blogokban stb. arra gondolok valami hangulatjel féle lehet de mégis mi?
Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 14:24
61/93 anonim válasza:
www.asd.com (American School Directori :D )
62/93 anonim válasza:
vagy pl Autism Spectrum Disorders, ezt is ASD-nak rövidítik.
63/93 cdc22 válasza:
ti össze keveritek a lolt az asd al az asd CSAK anyit jelent hogy untkozol , a lol jelenti aszt hogy nevetsz
65/93 Ferdi77 válasza:
Ez a szó igazából nem jelent semmit
67/93 NVikike válasza:
Én úgy hallottam, hogy ASD = Aljas Sértések Diadala. Ha pl valakit megszívatnak a neten, akkor ezt mondják neki... :D Vagy ha trollkodnak akkor a trololool-t mondják... :D
68/93 liga dávid válasza:
Asdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdadsdasdasdasdasdasdwasdasdwasdads
69/93 Szitka10 válasza:
én erre csak egy dolgot mondhatok keksz imádó asd man :D
70/93 anonim válasza:
Olvasgatom a válaszokat... Ajj.
Az asd chatben vagy máshol tesztre, internet tesztelésére szolgál.
Ez semmilyen "nevetés", vagy unatkozás jele, viszont arra tényleg van, ha mást már nem tudsz írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!