Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a legcikibb ajándék, amit...

Mi a legcikibb ajándék, amit valaha kaptál?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 19:58
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
48%
műűűfaaaaaaa*sz
2010. nov. 20. 15:34
 52/55 anonim ***** válasza:
87%

Valamelyik karácsonykor keresztanyumtól kaptam gey ilyen matekes könyvet, kb egyetemi feladatokkal, közben akkor voltam, ha jól emlékszem 12 éves, és örültem, hogy átmentem matekból. Szinte mindenből kitűnő voltam, kivéve matekból...Azóta se nyitottam ki azt a könyvet, valamelyik polcon porosodik.

Egy másik Karácsonykor ugyancsak keresztanyumtól valami egészen rikítós harisnyát kaptam, ami ráadásul kicsi volt rám. Ugyebár nem vagyok egy alacsony termet.

2010. nov. 20. 17:50
 53/55 anonim ***** válasza:
51%

Én a volt barátomtól kaptam egy hát elég gáz ajándékot (tulajdonképp annyira nem gáz, de azért a barátjától nem ilyet várna az ember szerintem...).

Szóval akkor a suliban, mikor karácsonyi ünnepségnek kellett volna lenni, akkor cunamis kiselőadások voltak. Semmi karácsony, csak erről szólt. Én meg panaszkodtam a volt barátomnak, hogy nem baj, hogy megemlítik, de hogy az egész erről szól... Ő egy nagyon "liberális" ember, úgyhogy szerinte teljesen rendben van ez a dolog.

Erre karácsonyra kaptam egy cunami túlélőiről szóló csöpögős könyvet, amiben "kisgyerekeket" interjúztattak, akik úgy beszéltek, mint egy politikus, ha érzitek az iróniát. Ja, és minden gyerek mellé volt egy rajz, amit "ők" készítettek, de mind ugyanúgy nézett ki, szóval egy ember rajzolta. Szerintem szánalmas, ma már ki is dobtam azt a könyvet... :D

Amúgy ez annyira egyedi, hogy ha olvassa a srác, biztos magára ismer (bár kétlem, hogy itt szörfölne). :-)

2010. dec. 9. 14:43
 54/55 anonim ***** válasza:
68%

Volt pár.

Amin el is bőgtem magam, az egy nagyanyám által küldött levél a 14. születésnapomra. Abban, nem pontosan idézem, de kb. ilyen szöveg volt, hogy ideje lenne már felnőnöm, és nem egy hisztis, gyerekes, önző!!! emberkének... csak mert apukám mesélt dolgokat, de semmi nagyon durvát nem tettem, olyan voltam, mint a többi kiskamasz-és milyen legyen egy gyerek, ha nem gyerekes???... de ez olyan stílusban volt írva, mintha én lettem volna a világ legrosszabb, legszemetebb embere... főleg, így visszagondolva, baromira ismerhetett, amikor max. évente találkoztunk, mert ő egyszer nem jött át hozzánk, és nem volt képes megérteni azt, hogy a nem takarított, penészes házában befulladok asztmásként... mondjuk egyébként sem szeretett minket, és ahol csak tudott, keresztbe tett nekünk... de ez akkor, annyi idősen szívenütött... azért egy születésnapi lapban/levélben az ember még akkor sem szereti, ha sértegetik, ha van rá ok...

A többi dolog természetesen osztálykarácsonyos, amikor az összes sóher szülő/gyerek spórol (attól függ, ki fizeti...)... használt hajgumi, vmi egyértelműen ajándékcsomagból szedett tusfürdő (1db ráadásul, szval akkor már nem is vmi szebben csomagolt szettben... vannak alkalmak, amikor nem ciki-mármint szettben, így külön akkor sem-, de basszuskulcs, osztálykarácsonykor???... olyan üzenete van, hogy büdös vagy, fürdjél!), olyan plüssmaci, aminek félig lejött a feje...

ja meg szintén nagyanyámtól vmi csomag használhatatlan pici hajgumi, ami ráadásul olyan zacsiban volt, amiről azonnal rájöttem, hogy vmelyik női magazinjához járt...

2011. szept. 11. 14:44
 55/55 anonim ***** válasza:
74%

nem is ciki, csak azóta is értetlenül állok előtte:

a reader's digest kisgyermekek könyvtára sorozatból 3 db szórakoztató állatvilág könyvcsomag. játékkártyával, matricákkal stb.

remek dolog ez.. egy 5-8 éves kisgyereknek.

de mégis, miért kaptam? "mert sikeresen elvégeztem az első két félévet egyetemen". 19 éves vagyok, gyerekem az nincs (jó ideig nem is lesz, szerintem :D).. fogalmam sincs, mit csináljak vele. majd eladom pár százért egy nagycsaládnak xD

2011. szept. 11. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!