Mi a legcikibb ajándék, amit valaha kaptál?
Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 19:58
41/55 anonim válasza:
egy jólmegtermett, olcsóért vett fekvő porcelánkutya, gagyi-hibás festéssel.
születésnapomra egy haver-barátnőmtől, 17 évesen. de még egy rés sincs rajta, hogy legalább perselynek használhassa az ember. semmi. nehezéknek se jó...
42/55 anonim válasza:
egy alkalmi ruhát, azzal a felkiáltással, h úgyis most lesz egy esküvő(ahova mindketten megyünk, és panaszkodtam h nincs ruhám), vegyem fel oda. A ruha kicsi volt rám és nem is tetszett..kínos volt megmondani, h nem ebben leszek..
43/55 anonim válasza:
Kiskoromban fekete nyuszit a kissé részeges, ám jószándékú szomszédtól. Nagyon örültem neki - az volt benne a "ciki", hogy fél óra múlva jött a felesége és elvitte :( (Nagyszüleim utána szereztek kárpótlásul egy másik nyuszit. :) )
44/55 anonim válasza:
Egy csomag kakukkfüvet ballagásra... :S
45/55 anonim válasza:
nem tudom hanyas válaszoló: A gyakori kérdéses tortát te tetted fel egyszer ide? Naggggggyon tetszett :))))))))))))))
46/55 anonim válasza:
én 184 centi vagyok lány :) 18 párom 20 és ő magasabb nálam. tavaly karácsony idején megjegyeztem egy ilyen farmer felső illetve alsó párosításra hogy nagyon tetszik, megvette nekem karácsonyra... a farmer nadrág alja a térden aljáig ért, a farmer gombos pulcsi meg a karom feléjig :D nagyot mosolyogtam amikor felpróbáltam, odaálltam elé és jót nevettünk én vettem neki parfümöt, karórát meg pár sexi boxert, én nem haragudtam és ő megtanulta a méreteimet :D ... bár már kicsit félek az idei karácsonytól :D
47/55 anonim válasza:
Egy ismerőstől egy 20 éves műanyag A5-ös irattartó mappát kaptam...
49/55 anonim válasza:
20:08as vagyok, egyszer én is kaptam ugyan attól a barátnőmtől 3éve lejárt sminkeket, már a szagán is érződött hogy lejárt.
20:14 jó ötletet adtál:D biztos eszerint fogok cselekedni, mert én még egyszer nem fogok készülni...
50/55 anonim válasza:
13. szülinapomra egy 3-6 éveseknek való játékot a mamámtól xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!