Mi a legcikibb ajándék, amit valaha kaptál?
Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 19:58
11/55 anonim válasza:
2 éve karàcsonyra, 2 db konyhai torloruhàt...anyosomtol....
12/55 anonim válasza:
Olyan "zorró" féle maszkot, amit be kell rakni a faggyasztóba, aztán meg rá kell rakni az arcodra és akkor hű de jó:/ Asszem az avon árulta, de nem biztos. Mondjunk nem tudom, h minek egy 16 évesnek ilyet adni:/ legjobb barátnőmtől kaptam szülinapomra. 18/L
13/55 anonim válasza:
9 évesen az egyik rokonomtól kaptam 3 db konyharuhát Karácsonyra. Ez még nem volt neki elég, mert egy évvel később, megint Karácsonyra megkaptam a másik 3-at mellé :)
15/55 anonim válasza:
Parfüm, wc illatosító 'illattal'...
16/55 anonim válasza:
Egy ilyen zselés gyertyát(tescos xd)..DE a zselé az szét volt darabokra szaggatva így adta oda egy csaj karácsonyi ajándékozáskor..Én meg rendes ajándékot adtam erre ezt kaptam -.-" XD 15/L
17/55 anonim válasza:
Az exemtől egy citromsárga nyomott mintás nejlonharisnyát:S Ami ráadásul 2x akkorra volt mint én:S
18/55 anonim válasza:
Gumimaci illatú, csillámos parfümöt kaptam tizennégy évesen, azt számolták ugyanis, hogy olyan hét éves lehetek.:) Nem ciki, inkább aranyos volt, azóta is megvan, igaz, soha nem használtam. Ha lehet közhelyekkel dobálózni, akkor azt mondnaám, hogy a szándék a fontos. És így is gondolom.
19/55 anonim válasza:
Kis matchbox.
15 évesen.
Ja, és lány vagyok :)
20/55 anonim válasza:
Másfél éve lejárt csokit, kb. 6 darabot...Egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!