Mi a legcikibb ajándék, amit valaha kaptál?
Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 19:58
2/55 anonim válasza:
könyv a pókokról pedig utálom őket:S
3/55 anonim válasza:
Igazából még ciki ajándékot nem kaptam, csak nem nagyon tudok örülni annak, ha kapok vmit. Úgy értem hogy lehet, hogy tetszik, de nem vigyorgok, nem ugrálok örömömben, stb
Ez az ajándékozónak ciki.... :(
4/55 anonim válasza:
Ilyen bolyhos vagy milyen térdzokni, a törölközőhöz hasonló az anyaga. Rózsaszín-fehér csíkos. De télen legalább jó alváshoz :)
8/55 anonim válasza:
Egy üveg bort szülinapomra karácsonyi csomagolásban(nyáron van a szülinapom) és mindezt a legjobb barátnőmtől(15év barátság). Fontolgatom, hogy karácsonykor visszaadom neki...
Mivel ő tényleg ismer tudja hogy nem szeretem a szénsavast(szénsavas bor), és még arra sem figyelt h nyáron ne karácsonyiba tegye.
Én meg egy igényes ezüst gyűrűt vettem neki, a kedvenc színébe csomagolva, mert úgy gondoltam, ér ennyit a barátságunk...
18/L
9/55 anonim válasza:
pulcsi .. ez magában nem ciki , de 21 évig folyamatosan ?
10/55 anonim válasza:
Vegyél neki egy valami nyári holmit, és húsvéti csomagolásba rakd karácsonykor! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!