Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a legcikibb ajándék, amit...

Mi a legcikibb ajándék, amit valaha kaptál?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 19:58
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
95%
rózsaszín tanga pizzéria közepén..
2010. nov. 16. 20:33
 22/55 anonim ***** válasza:
98%

Szülinapomra az egyik barátomtól óvszert kaptam.....

Idén mindenszentekkor rokonlátogatás volt. a papám nővére mindig vesz nekem valamit, amikor megyünk hozzájuk. idén egy harisnyát kaptam tőle, amin egy vonat van, zöld és kb a térdemig tudom felhúzni...

16/L

2010. nov. 16. 20:34
 23/55 anonim ***** válasza:
94%
Egy régi ismerőstől (kb 85 éves a néni) rendszeresen kapjuk a turkálós, öreg szagú régimódi pulcsikat, öcsém kapja mai napig a 10 éves fiúkra való méretet, pedig már 18 éves és vagy 195 magas. :) És ez a néni lelkesen adta mindig hozzá az évek óta lejárt kukacos csokikat, abból is a legrosszabbakat. Meg anyuék régen vittek neki szép kristálypoharakat ajándékba, azokra mindig ráírta anyu nevét, hogy tőle kapta. Aztán mostanában kezdjük visszakapni, biztos azt hiszi azért van ráírva, mert anyunak akarja majd adni. :)
2010. nov. 16. 20:37
 24/55 anonim ***** válasza:
98%
Én még nem kaptam cikis ajándékot, de a nagynéném kapott a sógornőjétől 3 db konyharuhát Karácsonyra. Ebben csak az volt a ciki, hogy ezeket a konyharuhákat előző évben a nagynéném adta a sógornőjének.
2010. nov. 16. 20:38
 25/55 anonim ***** válasza:
88%
22 lehettem, mikor főbérlőmtől (ő 20 éves volt) két hajgumit kaptam (lehetett talán 20 Ft, én meg havonta vagy 22 ezret fizettem neki) ... még aznap diákmunka során "elpanaszoltam" az egyik kolléganőmnek, ő meg elővett a fiókjából egy zöld színű celluxot és odaadta: "boldog szülinapot" címmel... no comment...
 26/55 anonim ***** válasza:
99%

Nem tudom, hogy ciki-e, de nagyon érdekes.

Sok idős ismerősünk van. Talán két éve volt, amikor az egyik nagyon hálás volt, de viszont megmondta a szemembe: ő nem ismeri annyira a fiatalokat, s érdeklődési körüket, ezért ő inkább pénzt ad, s abból vegyek magamnak valamit vagy menjek szórakozni.

Kérem szépen... kaptam 100 Forintot!

27/55 anonim ***** válasza:
21%

Pfúú...szülinapomra kaptam,az akkori(kb egy hónapja jártunk)barátomtól a következőket:plüssbéka I love you felirattal/ez még el is ment volna/,+egy narancssárga,kb.1500 Ft-os kínais felsőt,3 pár bokazokni,melltartó&bugyi(de nagyon ótvar!!!),még 2 tanga,meg egy olyan boros vagy nem tom milyen díszüveg,amiben tudjátok valamilyen alak van(de üresen adta ide).

Na hát majd elájultam.

Ja és a lényeget nem mondom:mindezt átadta nekem egy 5Ft-os neylon táskában.

Azt hittem hanyadtvágom magam.

nem tudtam,hogy sírjak,vagy nevessek.

Mert annyira gáz volt,tökre olyan volt,mintha az anyukáját elköldte volna a kínaiba bevásárolni,ilyen olcsó,szutyok ruhákat,még egy díszzacskót sem vett.

Épp azon gondolkoztam utánna,hogy a sok szarnak az árából,amikre nekem egyáltalán nem volt szükségem,vehetett volna egy parfümöt,vagy egy normális plüsst,vagy még egy üveg piának is örültem volna.

Komolyan mondom még ilyen csóró ajándékot nem láttam.

Természetesen az este további részében úgy csináltam,mintha ott se lenne,de ő nem vette a lapot,másnap szakítottam vele.

2010. nov. 16. 20:40
 28/55 anonim ***** válasza:
70%

Én kiskoromban nagymamámtól virág helyett kovászos uborkát kaptam... 1 darabot minden alkalommal! :)

Egyszer meg, ez mondjuk aranyos volt, téliszalámit köttetett egy virágcsokorba.

Most meg 4 hónapos fiamnak anyósék elég gyakran hoznak turkálóból használt ruhát, ami két dolog miatt nem okoz örömet: egyrészt mert látszik hogy használtak (bolyhosak, fakók), másrészt meg nem szeretem a használt ruhákat és turkálókat (persze nem ítélek el senkit aki igen, de én személy szerint nem csípem az ilyen holmit, de semmi bajom ha valaki igen - azonban ezzel anyósék is tisztában vannak)

2010. nov. 16. 20:43
 29/55 anonim ***** válasza:
91%
annál cikibb ajándék nincs mikor kapsz valamit de nem te használod
2010. nov. 16. 20:45
 30/55 anonim ***** válasza:
98%

Hú, eszembe jutott még egy!

Egyik ismerősünktől (akkor kb. 50 fele járt az öreg) egy doboz szeget kaptam! Mindezt 8 évesen!

Mindesetre én betudtam annak, hogy eléggé szeretett inni az illető.

2010. nov. 16. 20:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!