Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a legcikibb ajándék, amit...

Mi a legcikibb ajándék, amit valaha kaptál?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 19:58
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
90%

Karácsony előtt két hónappal szakítottunk az exemmel, és ő szenteste felállított az albiba egy törülközővel.

7 éves kapcsolat után ez lett (volna) a karácsonyi ajándékom tőle:)))))

2010. nov. 16. 20:49
 32/55 anonim válasza:
90%

Tavaly Karacsonyra ezust gyurut kaptam a sogornomtol, a 3 kobol egy ki volt mar esve, es a gyuru kicsi volt ram. A plane az, hogy egy meno ekszerboltban dolgoztam...namost o fodrasz, iden Karacsonyra szerintetek vegyek neki sampont? Vajon mit szolna?

Ket eve meg egy futyis plussmacit adott, amit roppant viccesnek tartott.

2010. nov. 16. 20:51
 33/55 anonim ***** válasza:
98%

Mondjuk ezt soha nem tekintettem ajándéknak, de...

Egyik ismerősünk tudta, hogy - akkoriban persze - megvoltam őrülve a híradástechnikai cuccokért. Mivel gyerekként nagyon akartam, így felnőtt fejjel kaptam egy parabola antennát! Aminek nagyon örültem, csak hát beltéri egység nélkül nem sokra megyek vele...

Persze később vettem hozzá (3-4 hónappal később, mert nem volt rá pénz). Mivel ismerősünk ragaszkodott hozzá, ezért fel is szereltük.

4 hónapig díszként volt az ablakom alatt, s mikor megkérdezték mennyi csatornát fogok vele, vagy mit fogok vele mindig azt mondtam, hogy eleget vagy hogy a holdat...

2010. nov. 16. 20:52
 34/55 anonim ***** válasza:
98%
Használt bugyi, anyám keresztanyjától (ez halál komoly)
2010. nov. 16. 20:54
 35/55 anonim ***** válasza:
98%
Kerek születésnapomra férjemtől és anyósomtól bizományiból vásárolt használt, ráadásul kopott, sérült ékszer, ráadásul egy kisebb vagyonért. Nagyon szomorú voltam, mert én tényleg bármi apróságnak nagyon tudok örülni, boldog lettem volna egy cserép virággal is (sőt, imádom a növényeket, gyűjtöm, szaporítom őket) de ezt olyan megalázónak éreztem!
2010. nov. 16. 21:00
 36/55 anonim ***** válasza:
94%
Csomag óvszer, fekete tanga és csipkés melltartó. Mindezt az étteremben 20 fős társaságban.
2010. nov. 16. 21:04
 37/55 anonim válasza:
95%
Karácsonyi ajándék 7 éves kapcsolatban: rozsdamentes edényszárító. Hát akkor nagyot néztem, mikor kibontottam, de azóta is (4 éve) nagyon szeretem, csak a pasi nélkül.
2010. nov. 16. 21:06
 38/55 anonim ***** válasza:
98%

Volt osztálytársamtól (lány) kaptam egy melltartót.

Szép és jó, csak fiú vagyok és nem vagyok "elég" meleg hozzá... :S

2010. nov. 16. 21:15
 39/55 anonim ***** válasza:
74%
Én sógornőmtől szülinapomra mézet kaptam és egy szappant... Pedig esküszöm rendszeresen fürdök... :) A méz viszont jól jön mostanában ebben a köhögéses időszakban...
2010. nov. 16. 21:27
 40/55 anonim ***** válasza:
94%

Ja és a páromtól pedig egy Gyakori kérdéses tortát... :)

De ez nem ciki,vállalom a függőséget... :D

2010. nov. 16. 21:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!