Mi a legcikibb ajándék, amit valaha kaptál?
Karácsony előtt két hónappal szakítottunk az exemmel, és ő szenteste felállított az albiba egy törülközővel.
7 éves kapcsolat után ez lett (volna) a karácsonyi ajándékom tőle:)))))
Tavaly Karacsonyra ezust gyurut kaptam a sogornomtol, a 3 kobol egy ki volt mar esve, es a gyuru kicsi volt ram. A plane az, hogy egy meno ekszerboltban dolgoztam...namost o fodrasz, iden Karacsonyra szerintetek vegyek neki sampont? Vajon mit szolna?
Ket eve meg egy futyis plussmacit adott, amit roppant viccesnek tartott.
Mondjuk ezt soha nem tekintettem ajándéknak, de...
Egyik ismerősünk tudta, hogy - akkoriban persze - megvoltam őrülve a híradástechnikai cuccokért. Mivel gyerekként nagyon akartam, így felnőtt fejjel kaptam egy parabola antennát! Aminek nagyon örültem, csak hát beltéri egység nélkül nem sokra megyek vele...
Persze később vettem hozzá (3-4 hónappal később, mert nem volt rá pénz). Mivel ismerősünk ragaszkodott hozzá, ezért fel is szereltük.
4 hónapig díszként volt az ablakom alatt, s mikor megkérdezték mennyi csatornát fogok vele, vagy mit fogok vele mindig azt mondtam, hogy eleget vagy hogy a holdat...
Volt osztálytársamtól (lány) kaptam egy melltartót.
Szép és jó, csak fiú vagyok és nem vagyok "elég" meleg hozzá... :S
Ja és a páromtól pedig egy Gyakori kérdéses tortát... :)
De ez nem ciki,vállalom a függőséget... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!