Sarah6 kérdése:
Az álmom, hogy K-pop star leszek. Esetleg tudnátok tippeket adni, hogy hogyan lenne több esélyem vagy, hogy kikhez jelentkezzek, kérlek?
Figyelt kérdés
Kicsit barnább a bőröm, de nem vagyok fekete, és fekete rokonom sincs (tudtommal) kicsit húzottabb a szemem és természetesen imádom a K-pop-ot. Elég sok dolgot megtennék ezért az álmomért!!!!okt. 13. 18:23
31/36 anonim válasza:
#28 Itt bukott el hogy mennyire vagy kpop fan hogy azt irtad SPY
32/36 anonim válasza:
Plusz a Katseye international band nem kpop (31es vagyok)
33/36 anonim válasza:
#32 ez igaz, de a HYBE alatt vannak és úgy képezték ki őket, mintha K-pop banda lennének + koreai music show-okban szerepelnek
34/36 anonim válasza:
De szerintem ahhoz nagyon nagy szerencse és hihetetlenül jó tehetség kell, hogy egy ilyen hatalmas céghez bekerüljön valaki. (A kapcsolatrendszer már alap)
Minden második fiatal fan arról álmodozik, hogy na majd ő megmutatja. Persze, hogy semmi se lehetetlen, de mindenféle kötődés nélkül szerintem iszonyatosan nehéz, majdnem fantazmagória szinjére emelkedő dolog lesz ebből.
Ahhoz emberfelettien jó kell, hogy legyél. Valahogy mindig kiderül, hogy a legtöbb idol vagy hülyén gazdag, vagy van valamilyen kapcsolódása vagy a cég táncos köréhez, vagy egyéb ilyen dolgokhoz, vagy van valamilyen influenszeri, modell múltja.
35/36 anonim válasza:
A szegénységből, nyomorból is feltörhet valaki, hiszen van rá példa de akkor készüljön fel az ember arra, hogy évekig hülyére kell dolgoznia magát az embernek, mert hatalmas hátrányból indul.
36/36 anonim válasza:
#33 "Get To Know KATSEYE: The Global Girl Group Styled After K-Pop Superstars. The first-of-its-kind group is the project of Geffen Records and Korean entertainment giant HYBE."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!