Jelentkeztem pultos, felszolgálónak egy kávézóba, viszont nincs tapasztalatom, tudtok tippeket adni? (Egyéb kérdések lent)
Figyelt kérdés
Mosolyogni szépen tudok, inkább azt nem tudom, hogy például mi az első kérdésem a vendéghez. Köszönök, és megkérdezem, hogy mit adhatok? Nem rémlik, hogy fordított esetben mit kérdeztek tőlem.
Kávét sem tudok úgy szépre varázsolni, mint a baristák.
Kicsit izgulós vagyok, egyéb jó tanácsot is elfogadok.
2018. jún. 27. 18:49
1/3 anonim válasza:
Nyugi beletanulsz - vagy kiraknak próbaidő alatt.
- Köszönsz, és mit adhatok, vagy Sikerült választani?- ezek nyerő kérdések.
2/3 anonim válasza:
Sztem az jó hogy mit adhatok! A másik meg hogy próbálj kedves lenni!Persze nyilván sok emberrel lesz dolgod hiszen lesz aki közömbös,haragos vagy kedves lesz!könnyű mondani de ne izgulj tuti belejössz a dolgokba!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 👍:))
2018. jún. 28. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!