Használt, megőrzött ruhákat/cipőket el lehet adni turkálókban? Adnátok tippeket, hol adjam el őket? Hirdettem fb-n csoportokban, de nincs jelentkező.
Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 09:09
2/6 anonim válasza:
Már a turkálók is leáldozóban vannak. Olyan drágák lettek, hogy kb. ugyanannyiért újat kapsz. És már ott is elég gagyi lett a választék. Régebben a jobb márkákért érdemes volt bemenni.
Sok helyen vannak konténerek, ahova bedobhatod, vagy add a Vöröskeresztnek.
3/6 anonim válasza:
A közelben van pl bizományi, de csak márkás, újszerű állapotú cuccokat vesz be, és akkor fizet ha sikerült eladnia.
5/6 anonim válasza:
Nem adod őket túl drágán? Én sok olyan hirdetést látok ami szörnyen túlárazott.
Hiába vettem pl 8000-ért farmert 1500-nél drágábban nem is hirdetem, hiába nem volt rajtam csak 5×, tudom, hogy senki nem venné meg.
6/6 anc válasza:
Szerintem is érdemes megpróbálni a Vaterát vagy a TeszVeszt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!