Sarah6 kérdése:
Az álmom, hogy K-pop star leszek. Esetleg tudnátok tippeket adni, hogy hogyan lenne több esélyem vagy, hogy kikhez jelentkezzek, kérlek?
Figyelt kérdés
Kicsit barnább a bőröm, de nem vagyok fekete, és fekete rokonom sincs (tudtommal) kicsit húzottabb a szemem és természetesen imádom a K-pop-ot. Elég sok dolgot megtennék ezért az álmomért!!!!okt. 13. 18:23
11/36 A kérdező kommentje:
Kösz a “tippet”, de nem az interneten terveztem jelentkezni, hanem élőben. És egyébként nem ilyesmire gondoltam, hanem, hogy hova jelentkezzek pl….
okt. 14. 19:43
13/36 A kérdező kommentje:
Azt írtam, hogy nem, de köszi a lehetőséget, mert még fiatal vok hozzá;)
okt. 14. 20:01
14/36 anonim válasza:
Szerintem tanulj könyvelőnek, az hosszútávon jobb
15/36 A kérdező kommentje:
Nem leszek könyvelő, mert nem szeretnék, ha már vmi más munkáról lenne szó, akkor az is vmi zenével v. tánccal kapcsolatos lenne
okt. 16. 14:25
16/36 anonim válasza:
Szerintem tenyleg csi alj egy bandat az a legokosabb otlet
17/36 anonim válasza:
Tegyük fel hogy hihetetlen tehetséges vagy és mindenki el ájul mindig amikor hallanak énekelni / látnak táncolni. Akkor is meg kell felelned a kbs (korean beauty standards) -nak. Erre a legjobb példa bangchan a skz-ből aki konkrétan mindent csinált hogy felvegyék a jyp-hez (táncolt, énekelt és még zongorázott is talán a hangszerben nem vagyok biztos de biztos hogy játszott valamilyen hangszeren). Plusz a koreaiak iszonyuan tudják utálni a barna bőrü idolokat (pl: hwasa, aki tényleg iszonyúan tehetséges)
18/36 anonim válasza:
Higgyétek el a kérdező a KBS tökéletes mintaképe, vannak ázsiai vonásai, mint ahogy a többi ilyen kérdésnél szokott lenni.
19/36 anonim válasza:
Esélytelen. Ha igazi rajongó vagy, akkor tisztában kellene lenned ezzel, vagyis tudnod kellene mitől kpop a kpop és mennyi szigorú feltételnek meg kell felelni.
Alapon nem vagy koreai, offos.
Nőlj fel és ne rózsaszín álomban éljél.
20/36 anonim válasza:
Ui: egyre több emberrabló használja fel a te féle naív kölykök álmait. Simán előadják magukat.
Nem sokkal később már elrabolva vagy, vagy akár belső szerveidet szedik ki a boncasztalon a szervkereskedők... Ne tudd meg, hogy hányadik helyszínen voltunk kint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!