Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csinálhatok ágyban fekve...

Mit csinálhatok ágyban fekve telefonozáson, zabáláson és cigizesen kívül ha egyedül vagyok és unatkozok?

Figyelt kérdés
Néha már lelkileg fáj unatkozni😤

aug. 9. 15:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, hogy nem vélsz annak, mindazonáltal a kérdésem nem erre irányult, és releváns választ sem adtál rá, ezt terelésnek hívják. Nem tudom, legfeljebb szubjektív hipotézisem van ezzel kapcsolatosan. És ezek szerint az én szubjektív hipotézisem nem egyezik a tiéddel, és ezt te rögvest kudarcként éled meg. Lol. Persze primitív is tudok lenni, ha akarok, csak arra nem szeretnék sort keríteni, amíg nem muszáj.
aug. 10. 15:10
 22/32 anonim ***** válasza:
48%
Azon már rég túl vagy. ;)
aug. 10. 15:23
 23/32 anonim ***** válasza:
Bagoly mondja...;)
aug. 10. 16:01
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Viszont én nem állítottam az ellenkezőjét. :P
aug. 10. 16:15
 25/32 anonim ***** válasza:
Tehát sem bizonyos, sem pedig alátámasztott érdemi érvet nem sikerült megfogalmaznod. Bravo, kikezdhetetlen érvelés, méltó az arany keksz érdemrendre.
aug. 10. 16:39
 26/32 anonim ***** válasza:
48%

Mire kéne nekem érvekkel reagálnom?

A kutya sem szólt hozzád, mással beszélgettem, amibe te kéretlenül belepofáztál provokatív, sértő, lekezelő módon.

Majd még neked áll feljebb.

16-os és 18-as kommentemben is igyekeztem neked részletesen válaszolni, amit te lazán ignoráltál és csak további sértegetésekkel reagáltál.

Ezek után kénytelen vagyok azt mondani, hogy érveljen neked tovább az, akinek két anyja van.

aug. 10. 16:53
 27/32 anonim ***** válasza:
48%
Te rugdostad fel a bábukat a sakktáblán, és te sz*rtál a táblára, ezután jelentetted ki, hogy győztél. Elismerésre méltó teljesítmény, legközelebb kapásból Magnus Carlsen ellen kéne játszanod, hátha feladásra kényszeríted a táblára ürítős mutatványoddal.
aug. 10. 17:01
 28/32 anonim ***** válasza:
24%

Mi van, anyuci ma nem nyomott puszit a homlokodra?

Valaki elvette a homokozólapátodat?

Hiába terelsz, még mindig ott tartunk, hogy te ugattál bele mások beszélgetésébe, majd ezt úgy próbálod beállítani, mintha te lennél az áldozat. Senki nem sakkozik, ezt is te hoztad fel (meddig tartott kigugliznod az aktuális FIDE-ranglistavezetőt?), csak hogy eltereld a témát arról, hogy te pofáztál bele mások dolgába.

Igen, arról beszélek, miszerint a nyolcas kommentet arrogánsnak érzed, holott egy teljesen korrekt, normális hozzászólás, ami egy korábbi - nem tőled származó, téged nem érintő - kommentre reagál.

aug. 10. 17:11
 29/32 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te valóban ennyire buta vagy. Mást nem tehetek, legfeljebb majd sajnállak, ha lesz rá időm.
aug. 10. 17:33
 30/32 anonim ***** válasza:
Oké.
aug. 10. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!