Mit csinálhatok ágyban fekve telefonozáson, zabáláson és cigizesen kívül ha egyedül vagyok és unatkozok?
Mire kéne nekem érvekkel reagálnom?
A kutya sem szólt hozzád, mással beszélgettem, amibe te kéretlenül belepofáztál provokatív, sértő, lekezelő módon.
Majd még neked áll feljebb.
16-os és 18-as kommentemben is igyekeztem neked részletesen válaszolni, amit te lazán ignoráltál és csak további sértegetésekkel reagáltál.
Ezek után kénytelen vagyok azt mondani, hogy érveljen neked tovább az, akinek két anyja van.
Mi van, anyuci ma nem nyomott puszit a homlokodra?
Valaki elvette a homokozólapátodat?
Hiába terelsz, még mindig ott tartunk, hogy te ugattál bele mások beszélgetésébe, majd ezt úgy próbálod beállítani, mintha te lennél az áldozat. Senki nem sakkozik, ezt is te hoztad fel (meddig tartott kigugliznod az aktuális FIDE-ranglistavezetőt?), csak hogy eltereld a témát arról, hogy te pofáztál bele mások dolgába.
Igen, arról beszélek, miszerint a nyolcas kommentet arrogánsnak érzed, holott egy teljesen korrekt, normális hozzászólás, ami egy korábbi - nem tőled származó, téged nem érintő - kommentre reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!