Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivel magyaráznátok ezt a...

Mivel magyaráznátok ezt a mágneses embert ?

Figyelt kérdés

Láthattunk már sokféle mágneses ember videót de ez különösen érdekes mert müanyag vagy fa tárgyat is feltesz ,arról a böhöm nagy laptopról nem is beszélve . Szándékosan nem ezoterikába rakom fel a kérdést mert ez nem az a szint . [link]

Aki szerint ezt bárki meg tudja csinálni az izzadt bőrével az próbája már ki magán vagy mutassa meg videóban mert a szöveg ilyenkor nagyon nagy.

#mágneses ember
2024. máj. 19. 17:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondjuk, hogy nyilvánvalóan csalás, mert 99.9% biztosan csalás.

De ha te mást gondolsz, akkor neked kell bizonyítani, mert a szokatlant bizonyítjuk, nem a magától értetődőt.

2024. máj. 20. 22:19
 22/26 A kérdező kommentje:

De nem az volt a kérdés hogy szerintetek mi hanem hogy mivel magyarázzátok.

Szóval neked ez magától értetődő ezért nem árulod el ? :D Mert a szokatlan bizonyítod ,hát akkor ez mi a jó büdös franc ha nem szokatlan ? Ez neked magától értetődő de akkor miért nem mondod el nekem ?

2024. máj. 21. 21:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Ez még mindig TELJESEN EGYÉRTELMÜEN egy büvésztrükk, tippeket kaptál., milyen módszerekkel lehet elérni ilyet, de TUDNI csak az tudja, akicsinálja.
2024. máj. 22. 08:00
 24/26 A kérdező kommentje:
Csak ha figyeltél én utána megcáfoltam azokat a tippeket .
2024. máj. 22. 22:18
 25/26 anonim ***** válasza:
77%
NEM, nem cáfoltad meg, csak közölted, hogy nem hiszed. A cáfolthoz érvek is kellenének!
2024. máj. 23. 07:41
 26/26 A kérdező kommentje:

25

Fél oldalon keresztül fejtettem ki a cáfolatomat ,mielőtt ide hazudozol nem ártana követni is a posztokat.

Többi válaszban már nem hangzott el cáfolni való konkrétum csak az hogy higgyek abban hogy bűvésztrükk és csalás mert a válaszadó is ebben hisz.

2024. máj. 25. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!