Ezt hogyan magyaráznátok?
"Én úgy gondolom, hogy az aurájukat látom. Ti mit gondoltok?"
Csak ugyanezt a választ fogod elfogadni, igaz?
Szerintem érdemes lenne neurológussal konzultálni, de a háziorvosodnak mindképp mond el. Ő majd beutal valahová. Ki kéne vizsgálni, mert ilyeneket nem kéne látnod alapból.
Szerintem is valamilyen mentális zavar lehet, mert kétlem, hogy pl.: az emberből kijövő hősugárzást fogná fel a szemed és azt jelenítené meg színek formájában.
A színeket az agyunk hozza létre az eltérő hullámhosszú elektromágneses sugárzások (fény) érzékelésével. A pl.: Napból jövő fehér fény az általunk érzékelhető összes hullámhosszú fényt tartalmazza. Amikor ez a fény nekivágódik a falevélnek, akkor a falevél elnyeli a legtöbb hullámhosszt kivéve az egyiket, ami lepattan róla egyenesen a szemünkbe. A szemünk ezt felfogja és elküldi az agyba feldolgozásra. Az agy felfogja melyik hullámhossz jutott a szembe és annak megfelelő színt jelenít meg tudatunk számára. Jelen esetbe a zöldet. A falevél tehát nem zöld! A színek is tulajdonképpen "hallucinációk".
És arra nem gondoltál, hogyha tényleg természetfeletti módon auralátó lennél akkor nem csak fehér háttér előtt látnád ezeket?
Egyébként ja, beszélhetünk itt akármennyire tudományosan, te akkor sem fogod komolyan venni ezeket, mert fúj tudomány, az ezoterikus idiótáknak kell hinni nulla tudományos háttérrel.
Valami szinesztézia szerű dolog is lehet...
Amúgy ne értsd félre a mentális zavart. Nem bolond vagy. Talán csak furán működik valami az érzékeléseddel. Lehet ad rá valami ártalmatlan pirulát a doki és elmúlik. (fogalma sincs, nem vagyok kompetens orvos)
Nem akarlak megijeszteni, de tényleg érdemes lenne kivizsgálni vagy legalább orvoshoz fordulni ezzel. És ha kérhetem ne úgy vezesd fől a dolgot, hogy: látom az emberek auráját! Mert lehet más miatt is elküld a neurológiára... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!