Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivel magyaráznátok ezt a...

Mivel magyaráznátok ezt a mágneses embert ?

Figyelt kérdés

Láthattunk már sokféle mágneses ember videót de ez különösen érdekes mert müanyag vagy fa tárgyat is feltesz ,arról a böhöm nagy laptopról nem is beszélve . Szándékosan nem ezoterikába rakom fel a kérdést mert ez nem az a szint . [link]

Aki szerint ezt bárki meg tudja csinálni az izzadt bőrével az próbája már ki magán vagy mutassa meg videóban mert a szöveg ilyenkor nagyon nagy.

#mágneses ember
2024. máj. 19. 17:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%

Ezotéria.

Azért, mert nem fogadod el a tudományos magyarázatot.

2024. máj. 19. 20:02
 12/26 anonim ***** válasza:
86%
Elég egyértelmü, hogy FELTÉTLEN HINNI AKAROD ezt a nyílvánvaló csalást, ezért bármiféle magyarázatot ad valaki, azt elutasítod.
2024. máj. 19. 20:56
 13/26 anonim ***** válasza:
A fater soha nem hagy el semmit! Fő'csapja tarkóta a kulcsait és ott marad. Zseniális!
2024. máj. 19. 21:12
 14/26 A kérdező kommentje:

"bármiféle magyarázatot ad valaki, azt elutasítod."

A tudomány az nem úgy működik hogy te kitalálsz mindenféle ökör magyarázatot és csak azért mert n számú ilyen magyarázkodást tudsz írni attól az validdá válik.

Az állításodat illene megvédeni mert ez így nem vita hanem érvelési hiba.

Ha annyira nyilvánvaló akkor miért nem tudtad megcáfolni a felsorakoztatott érveim egyikét sem?

Ezt akarom tudni hogy csinálta , bekente magát még otthon valami tartós krémmel ? Ja ezt a teóriát is én találtam ki még mielőtt magadnak tulajdonítanád.

Mire mondod hogy nyilvánvaló oszd meg!

2024. máj. 19. 21:53
 15/26 anonim válasza:
82%
Tévedés! Az állításokat illene megérteni és ha kell, cáfolni. A megértéshez két feltétel szükséges. Képesség (elegendő tudás), és akarat. A tudásodról ad némi képet a szöveged, de én az akaratodról szólnék. Egy közlést az akar elemezni aki sejti legalább, hogy meg fogja érteni, és ez sikerélményt ad neki. Aki gyanítja, hogy esélye sincs megérteni, nem fogja akarni, mert a kudarc ősi ellenség, a halált idézi, míg a siker mindenki számára rndkívül szükséges, mert az élet kulcsa. Persze áttételesen. Pontosan ezen az elven működik a manipuláció, továbbá az, hogy aki egyszer egy tévhitet elfogadott, igen keváés az esélye a valóságról való meggyőzésnek. Ennek az a magyarázata, hogy az illető mindenekelőtt önmagának kéne beismerje, hogy átverték. És e beismeréshez különleges képesség kell.
2024. máj. 20. 10:11
 16/26 A kérdező kommentje:

Ez mellébeszélés.

Lehet hogy te vizsgálat nélkül rávágod egy látott dologra hogy átvertek de én maradok a részletes kivizsgálásnál és az érvek pro kontra ütköztetésénél.

Sajnos továbbra sincsenek kontra érvek ,itt egyedül én cáfoltam meg a rongyos elméletet és erre nem jött kontra csak a süket hegyibeszéd arról hogy mivel ilyet csak bűvészcsalóktól láttál ezért gondolkodás nélkül be kéne ismernem magamnak hogy ez is átverés.

Jézusom ha te ezt komolyan gondolod akkor nagyon nem kéne a megértés feltételeiről papolnod hát saját szavadat ütöd ezzel a dumával . Éppen az hogy elegendő tudás hiányzik a képletből mert te csak rávágtad hogy átverés de nem tudod hogy miért csak mert így könnyebb elintézni a melós részét.

2024. máj. 20. 11:55
 17/26 anonim ***** válasza:
A vén marha! Hát miért nem fürdik meg! Ragad a feje a kosztól!
2024. máj. 20. 11:58
 18/26 anonim ***** válasza:

Kérdezö: legalább azt fognád fel, hogy ne EGY válaszoló van, hanem sok, és ha MIND azt mondja, hogy ez csalás, akkor az az.

Aki próbálja megmegyarázni, azt egybök hülyének minösíted, de te sem tudsz semmit bizonyítani sem pro sem kontra.

2024. máj. 20. 14:45
 19/26 anonim ***** válasza:
Meglehet, hogy nem tudjuk megfehteni ennek a bűvésztrükknek a lényegét, viszont vannak olyan dolgok, amiknek neked meg kéne. Ilyen például az energiamegmaradás törvénye, de szerintem sorolhatnám reggelig, hogy ez hol és miképp mond ellent a fizika jelenleg jól ismert törvényeinek.
2024. máj. 20. 21:05
 20/26 A kérdező kommentje:

18

Szövegértési gondjaid vannak ,senkit nem hülyéztem le mert mondott egy tippet ,magát a rongyra kent ragasztós elméletét minősítettem és ezt velejéig részletesen meg is indokoltam hogy miért vagyis cáfoltam.

Amiket te mondasz megint csak hülyeségek mert nem mondja mindenki hogy csalás ,de ha mondaná is az lenne az áltudományos magatartás ha nekem ezt el kéne hinnem bemondásra anélkül hogy megvizsgálnám mire mondja.

Továbbra sem értem miért folytatsz hitvitát miközben én semmi mást nem kértem csak hogy elemezzük ki a videót ,fejtsük meg mi lehet a trükk megoldása amennyiben az álláspont hogy trükk és nem fizikai jelenség.

Dehogy is nem tudtam kontra bizonyítani ,olvasd már el a vissza válaszomat ahol tételesen megcáfoltam az állításait a videó elemzésével. Erre viszont továbbra sem jött ellen reakció vagyis senki nem talált hibát az én válaszomban vagy senkit nem is érdekel komolyan hogy mi történik a felvételen csak becsatlakozott és ha már itt volt rávágta hogy nyilván csalás.

2024. máj. 20. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!