Mi a véleményetek a családi Naturista, Nudista nyaralásokról?
Figyelt kérdés
jan. 19. 19:52
4/9 anonim válasza:
Hát köszönöm szépen, de egy családtagomat sem szeretném meztelenül látni.
5/9 anonim válasza:
Még fiatal koromban Bulgáriában a tengernél volt alkalmam kipróbálni. Nekem nagyon bejött, szerettem volna folytatni, de amikor megnősültem, a feleségem elutasította az ötletemet. Így aztán nem tudtam többé megélni az ilyen vágyaimat. Nagyon sajnálom.
6/9 anonim válasza:
Az 5.-ös voltam. A naturizmus legkevésbé a szexről szól. Egy egészséges öntudatú családban, nem kell ahhoz naturista strand, hogy lássák egymást meztelenül. Fürdés, öltözés, stb. Mindenkinek legyen saját tere, ahová elvonulhat, de egy egyszerű meztelenség ne legyen tabu.
7/9 anonim válasza:
Akik még nem próbálták soha, azok meg vannak győződve, hogy rossz.
:D
8/9 anonim válasza:
EZ az ember természetes állapota.
De egyre kevesebb természetes ember van. Aki meg nem az, annak nem jó ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!