Hogyan értessük meg a lányunkkal hogy nem tudjuk fizetni a drága nyaralásokat?
Én is úgy oldanám meg hogy csak a gyereket fizetném be, érezze jól magát.
Amúgy a védőoltás ingyenes.
Az mondjuk érdekes, hogy a tesódék nem veszik észre, hogy nektek más az értékrend.
Nálunk is ez van.
Én olyan hülyén vagyok bekötve, hogy utálom a szállodákat, meg a trendi felkapott helyeket, de nagyon szeretem a panziókat, faházakat és a campingeket. Sátrazni is imádok, ha nagyon meleg van, simán kint alszom a szabad ég alatt egy hálózsákkal.
Nővéremék meg a másik véglet. Min.5*-os szálloda, koktélok, mindenhez (is) külön lakáj. Megtehetik, tegyék, de én nem érezném jól magam attól, hogy 20$-osokat dugdossak a személyzet kezébe mert hozott nekem egy kávét.
Mások vagyunk, nem nyaralunk együtt, ez van. Én nem csinálok ebből lelkiismereti problémát, pont akkor nem érünk rá amikor ők mennek. Ennyi.
Ahhoz kell sok pénz, hogy együtt legyen a 3 lány?
Fura...
Fasza, hogy oltatlanok akarnak olyan helyekre elmenni, ahonnan majd behurcolják a mutánsokat...
Maradjatok a hátsótokon.
Ha olyan hlye, hogy nem fogja fel, nincs miről beszélni.
Akik szerint csak a csaj menjen: ja, minden évben dobjanak ki az ablakon 100-150 ezret, hogy a leányzó szórakozhasson.
A "méregdrága" nyaralásból legalábbis arra következtetek, hogy nem az Adriára ruccannak át busszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!