Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessük meg a lányunkk...

Hogyan értessük meg a lányunkkal hogy nem tudjuk fizetni a drága nyaralásokat?

Figyelt kérdés
Testvéremék mindig hívnak minket nyaralni de ők olyan helyekre járnak ami méregdrága lenne nekünk. Nem élünk rosszul de sokkal fontosabb dolgokra költjük inkább a pénzt. A lányunk viszont menne mindig mert ott is van két lány és nagyon szeret velük lenni.
2021. máj. 22. 16:44
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Beoltva sem vagyunk így a teszt is sokba kerülne hármunknak.
2021. máj. 22. 16:45
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
És ha csak őt engednétek el tesódékkal?
2021. máj. 22. 16:50
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Na igen csak a gyerek megy teszttel... Nem olyan Ördöngős dolog és olcsóbb mintha az egész család menne.
2021. máj. 22. 16:52
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

Én is úgy oldanám meg hogy csak a gyereket fizetném be, érezze jól magát.

Amúgy a védőoltás ingyenes.

2021. máj. 22. 17:12
 5/16 anonim ***** válasza:
96%

Az mondjuk érdekes, hogy a tesódék nem veszik észre, hogy nektek más az értékrend.

Nálunk is ez van.

Én olyan hülyén vagyok bekötve, hogy utálom a szállodákat, meg a trendi felkapott helyeket, de nagyon szeretem a panziókat, faházakat és a campingeket. Sátrazni is imádok, ha nagyon meleg van, simán kint alszom a szabad ég alatt egy hálózsákkal.

Nővéremék meg a másik véglet. Min.5*-os szálloda, koktélok, mindenhez (is) külön lakáj. Megtehetik, tegyék, de én nem érezném jól magam attól, hogy 20$-osokat dugdossak a személyzet kezébe mert hozott nekem egy kávét.

Mások vagyunk, nem nyaralunk együtt, ez van. Én nem csinálok ebből lelkiismereti problémát, pont akkor nem érünk rá amikor ők mennek. Ennyi.

2021. máj. 22. 17:29
 6/16 anonim ***** válasza:
15%

Ahhoz kell sok pénz, hogy együtt legyen a 3 lány?

Fura...

2021. máj. 22. 17:32
 7/16 anonim ***** válasza:
59%

Fasza, hogy oltatlanok akarnak olyan helyekre elmenni, ahonnan majd behurcolják a mutánsokat...

Maradjatok a hátsótokon.

2021. máj. 22. 17:41
 8/16 anonim ***** válasza:
95%
Vagy hívjátok el ti a tesódékat nyaralni, akár csak a lányokat. Gondolom attól még jól érzik majd magukat együtt ha nem is valami drága helyre mentek. Szervezzetek közös programokat. Szerintem a lányod megérti hogy nem fér bele nektek ez a kiadás, de attól még segíthettek abban hogy többet legyenek együtt.
2021. máj. 22. 17:41
 9/16 anonim ***** válasza:
92%
Én is azt mondanám, hogy akkor csak a lányodat küldd el velük nyaralni, ha az egész család utazása túl drága lenne. Kellenek az ilyen élmények egy gyereknek. Vagy ha az sem fér bele, akkor meg kell beszélni a testvéreddel, hogy ne hívják, mert csak rosszul fogja érezni magát, amiért nem mehet.
2021. máj. 22. 19:48
 10/16 anonim ***** válasza:
32%

Ha olyan hlye, hogy nem fogja fel, nincs miről beszélni.

Akik szerint csak a csaj menjen: ja, minden évben dobjanak ki az ablakon 100-150 ezret, hogy a leányzó szórakozhasson.

A "méregdrága" nyaralásból legalábbis arra következtetek, hogy nem az Adriára ruccannak át busszal.

2021. máj. 23. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!