Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessük meg a lányunkk...

Hogyan értessük meg a lányunkkal hogy nem tudjuk fizetni a drága nyaralásokat?

Figyelt kérdés
Testvéremék mindig hívnak minket nyaralni de ők olyan helyekre járnak ami méregdrága lenne nekünk. Nem élünk rosszul de sokkal fontosabb dolgokra költjük inkább a pénzt. A lányunk viszont menne mindig mert ott is van két lány és nagyon szeret velük lenni.
2021. máj. 22. 16:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Miért, szerinted egy jobb tábor nem több százezer? Itt legalább a családjával lenne, olyanok között akiket szeret, és emlékei lennének, amikre visszaemlékezne évek múlva is. Ha nekem nem jelentene gondot csak az ő részét kifizetnem, miért ne engedném? Gubbasszon a négy fal között inkább, vagy menjen piálni a Fröccsteraszra?
2021. máj. 23. 09:29
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

"ja, minden évben dobjanak ki az ablakon 100-150 ezret, hogy a leányzó szórakozhasson."

Igen, a szórakozás az élet része, te szerencsétlen. Azért kár volt gyereket vállalni, hogy aztán nyomorogjon a smucig szüleivel. Mert a kérdező maga mondta, hogy amúgy nem élnek rosszul.

2021. máj. 23. 09:44
 13/16 anonim ***** válasza:
12%

Kedves hozzászóló emberek.

A kérdező írta, hogy a 6 db teszt ára is sok nekik, tehát akkor van viszonyítási alap, hogy nekik mi lehet a drága.

Én is minden nyáron táborba íratom a gyerekem (nem is egybe) de nem százezrekért! Azért vegyetek már vissza légyszíves! Azért mert te ki tudsz fizetni a gyerekednek ennyit egy hét táborért attól még mások nem biztos hogy ki tudnak, mert más az életszínvonal, VAGY:

MÁS AZ ÉRTÉKREND!

Én megtehetném, de nem fogok 30-50 ezer forintnál többet költeni egyszerre egy táborra! A gyerekek nem arra emlékeznek ami drága volt, hanem arra amikor JÓL érezték magukat! A gyerekek nagytöbbsége nem csak a pénzes táborokban érzik jól magukat, az ugye mindenkinek világos?!

Inkább szakítsátok le a gyerekeiteket a Youtube-ról, Facebookról, Instáról, de legfőképp a TIK-TOK-ról! Ami azon a csatornán megy, és amit ott látnak az már a BRUTÁLISAN veszélyes kategória!

2021. máj. 23. 12:38
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
Ha így lenne, és lenne gyerekem, én bármelyik testvéremmel elengedném a gyereket, hogy nyaraljon velük. Jól érzi magát, és nem is annyi, mintha mindenki menne.
2021. máj. 24. 00:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Az hogy most épp tesztelni kell utazáshoz, az egy speciális eset, és tényleg megdobhatja a költségeket. De ha csak az elveket nézzük, akkor szerintem nem szabad megvonni az ilyen élményeket egy gyerektől, csak azért mert "fontosabb dolgokra költünk". Például mire? Ha válasz nem olyasmi, hogy kajára vagy villanyszámlára, akkor már nehezen indoolható a dolog.
2021. máj. 24. 12:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyszerű, menjen csak ő. Jó testvérek közt am is közös kassza van.
2021. júl. 14. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!