Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy hónapja hogy meghalt a...

Egy hónapja hogy meghalt a szerelmem 😭😭😭😭💔🖤 Nem tudom feldolgozni még felfogni sem...Van aki sorstársam hogy tudott tovább élni? Mennyi idő mire kicsit jobb lesz? Lesz egyátalan jobb valaha is?

Figyelt kérdés

2023. szept. 8. 15:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Semmi baj, majd idővel feldolgozod, csak kérlek ne csússz le emiatt. Ott a kislányod, neki szüksége van rád, és másra nem is számíthat.
2023. szept. 8. 23:50
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen minden erőmmel azon vagyok... :( Csak még friss és nehez
2023. szept. 8. 23:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Bírd ki pár hónapig, foglalkozz a kislányoddal minél többet, illetve pszichológushoz/pszichiáterhez mindenképp járj, amíg szükséges. Nem vagyok egyik sem, viszont egyértelmű, hogy ez a gyásszal párosult önsajnálat. Nincs is ezzel baj, ez is a gyász feldolgozásának a része, és sajnos ennek idő kell, amit el kell viselni, méltó módon.
2023. szept. 9. 00:04
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Igen járok pszichológushoz. Valóban lehet önsajnálat a családomat már nem akarom ezzel traktálni hogy folyton ő a téma. Illetve bűntudat is van bennem hogy mi lett volna ha másképp lett volna volna...De azt mondják ez is természtes folyamat egy gyásznál. Főleg így hogy ő baleset áldozata lett :( :(
2023. szept. 9. 09:18
 15/18 anonim ***** válasza:

[link]

Nem gondolom, hogy ez sokat segít, de legalább tisztában leszel a tényekkel. Illetve fontos megfogadnod a pszichológusod tanácsait.

2023. szept. 9. 09:27
 16/18 kovacs magdolna2 ***** válasza:
50%
Fogsz még velen találkozni, én már jártam a masvilagon, klinikai halál, a legszebb hely a földön ott lesz majd ha te is egyszer hazamesz. Pokol nincs ott , a pokol itt van. Most is lát Téged, a lélek örökké él. Nincs igazi halál.
2023. szept. 9. 13:35
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Te nem vagy épelméjű. Én ugyan nem vagyok vallásos, és ennek ellenére bizony találkoztam már a másvilág számos aspektusával hallucinogének hatása alatt, szóval ne merészeld azt állítani, hogy a pokol csak itt létezik. Létezik az máshol is, és kegyetlenebb, mint amit el tudsz képzelni. Illetőleg ha már ilyen témákba merülünk, akkor én úgy gondolom, hogy mindenki egy. Az abszolút egység része, amit egyesek istennek neveznek, és vallást alapítanak rá.
2023. szept. 10. 13:44
 18/18 anonim válasza:

16

"én már jártam a masvilagon ... a legszebb hely a földön"

Hm, akkor most másvilág vagy evilág? Vagy ugyanaz?

A klinikai halál nem azonos a halállal. Azért hívják klinikai halálnak. A halálból nem jön vissza senki.

2023. szept. 13. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!