Hogy lehet a lelki részét valaha feldolgozni?
"muszáj" és "uszály" kedves kérdező.
MuszáJ lesz egyelőre ideiglenesen más értelmet keresni az életednek, mert így be fogsz dilizni. A legjobb indulattal mondom. Keress egy hivatást, valósítsd meg az egyik álmod, utazzatok el valahová, ha megtehetitek. Önkénteskedj állatmenhelyen, kórházakban, keress egy új tartós hobbit, sportolj, mozogj, tanulj egy új nyelvet, iratkozz be egy tanfolyamra.... Bármit! Bármit, ami most eltereli a figyelmed. Vigasztaljon az, hogy manapság már sok minden gyógyítható, és mindig van remény, amíg vannak női szerveid.
Gonosz lesz most, amit írni fogok, de ha mégsem sikerül, gyerek nélkül is van élet. Könnyen dumálok, nekem itt a kislányom, de elmondom neked, hogy nem elég. Új álmokat kergetek, mert hiába a mindenem a gyermekem, nem ért véget az élet. Ha neked is lesz, biztos, hogy neked se fog ezzel végetérni az emberi pályafutásod.
Szedd össze magad, és emelt fejjel nézz szembe a megoldandó feladattal. (-direkt nem problémának nevezem, optimista ember vagyok :))
Szia :)
Nagyon sokáig próbálkoztunk a férjemmel, hogy szülessen egy babánk. Lelkileg nem tudom elmondani, min mentem keresztül 30 év alatt!
4 spontán vetélésem volt, ezek után mentünk el orvoshoz. Kiderült, ez a 4 is csoda volt... Lombik programra kellett mennünk (vagyis ha gyereket szerettünk volna).
5 program... Volt, amikor azt mondta az orvos, hogy "gratulálok, megmaradt ", haza mentem és elöntött a vér. Másnap bementünk és láttam a monitoron, hogy ahol tegnap folt volt. Ma üresség...
Aztán csináltunk még egy utolsó programot, és nem tudom elmondani azt az érzést, mikor láttad... És még egyszer, és még egyszer.
SOHA NE ADD FEL!
A férjeddel támaszkodjatok egymásra, más kötél nincs. Szeretitek egymást, ketten kell mennetek előre, ketten kell megvívni a harcot. És bármi történikmindig kell mosolyogni :)
Barátnőm anyukája annak idején a zárt osztályon kötött ki ez miatt. Majd elengedte az egészet, és 8 év után 2 gyereket is szült.
Most koncentrálj egy kicsit magatokra, a férjedre, ne kelljen egy örökké mosolytalan, szorongó, búbánatos nőt látnia, akit örökké vígasztalnia kell.
Utazzatok, menjetek moziba, ne engedd, hogy az önsajnálat befészkele magát az életedbe!
Kislányom barátnőjének most születik a csodatesója. (Egyébként ő is csoda.)
Anyukájának több különböző orvosi szakvélemény van a kezében arról, hogy nem lehet gyereke. A nagylánnyal hosszú évekig próbálkoztak. Most 8 évvel később - úgy, hogy évek óta nem menstruál, egy petefészke van,PCOS és még elég sok minden - jön a kicsi.
Szóval ne add fel, sikerülhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!