Egy hónapja hogy meghalt a szerelmem 😭😭😭😭💔🖤 Nem tudom feldolgozni még felfogni sem...Van aki sorstársam hogy tudott tovább élni? Mennyi idő mire kicsit jobb lesz? Lesz egyátalan jobb valaha is?
Kedves kérdező,fogadd őszinte részvétem!
Nekem június 15-én ment el a párom,életem szerelme,váratlanul.Közös jövőről,családalapításról álmodoztunk,mint férj és feleség terveztük tovább az életünket.
Nem tudom feldolgozni,elfogadni,se elhinni,hogy ez történt.A fájdalom és a hiánya nem enyhül,egyre rosszabb,belül üres vagyok és céltalan.
Próbálom lekötni magam,ideig óráig megy is,munka,a lányom,programok,de állandóan ott motoszkál a rengeteg kérdés,mi lett volna ha...miért így kellett történnie...
Feldolgozni sose fogom,megtanulok nélküle élni.
A párom megígértette velem,hogy ha bármi is történik folytatom amit együtt elkezdtünk és megvalósítom a terveinket,álmainkat.
A feladat adott,meg is fogom csinálni,de egyenlőre nem tudom hogyan kezdjek neki,hogyan álljak taplra,bármit csinálok Ő jut róla eszembe.
Kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!