Bűnnek számít ha hívőként néha kételkedek a hitemben?
Ha nem érted a definíció jelentését, akkor komoly baj van.
"ezek a kifejezések újak Istennel kapcsolatban hogy definíció meg fogalom"
Pedig jó lenne, ha el tudnád dönteni, mit is értesz azon, hogy isten.
Azt tudod, mit jelent az a karakterlánc, hogy "szék"?
Na. Az valószínűleg ugyanazt jelenti neked is mint nekem.
Viszont nem vagyok benne biztos, hogy amikor te azt mondod, isten, ugyanarra gondolsz mint én.
Ezért kéne hogy eldöntsd, letisztázd, mit is jelent számodra az hogy isten, mert lehet, nem is ugyanarról beszélünk.
Amíg nem tudod, mit jelent isten, addig azt is nehéz eldönteni, hiszel-e benne.
A mondandód többi részére, ami sértő és lekezelő, most nem vesztegetek több leütést, de ez nem jelenti azt, hogy nem veszem figyelembe.
Nem tudlak követni.
Kijelentesz valamit (Szerintem Isten nem személy), majd alig másfél soron belül levezetéssel együtt hibátlanul megcáfolod önmagadat.
Nem tudom, azért vagy-e ilyen érthetetlen, értelmetlen és szétszórt mert túl sokat ittál vagy azért mert nem ittál eleget, de szerintem sürgősen változtass rajta.
Így gyakorlatilag teljesen felesleges veled társalogni, mert nincs egy épkézláb, következetes gondolatod.
Még azt szeretném kérdezni te mered szapulni istent? (így direkt kisbetűvel írva)
Átkozni, szidni, becsmérelni, és kimondani hogy neked sosem lesz őrá szükséged, mert nincs is..ugye. Vagy inkább tartózkodsz ilyesmitől? Ez lenne a kérdésem hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!