Csak én undorodom ettől?
Egyre gyakrabban veszem észre,hogy emberek mennyire kétszinűek.Annyira nyaliznak egymásnak ,hogy már a rosszullét kerülget.Olyanokat beszélnek ki a hátuk mögött,akiknek olyanokat írkálnak,h "szeri van,így imádlak,úgy megölelnélek".Annyira helyezkedősek,hogy egyszerűen undorító.
Nem veszik magukat észre?Szerintem ez tökre szánalmas.Még,ha jutnának vele valahova,például egy munkahelyen,még azt mondja ez emnber,hogy jó...elmegy.De egy iskolában minek?Annyira átlátszó az egész.
Hát egy cipőben járunk...
Én is utálom a kétszínű köpönyegforgató embereket.
munkahelyen SE, őszintének kell lenni!
SEE THEM BLEED AND SEE THEM ROT!
Mostanában gondolkodtam el ezen én is.
Eddig egész egyszerűen nem érdekelt ez a dolog, rájuk hagytam..De ahogy azok (amúgy oszt.társak-alkotnak egy "szép" csoportot-közben , ha valamelyik hiányzik akkor úgy kibeszélik olyan ocsmányul, hogy azt rossz hallgatni is..aztán meg puszi puszi szeri van-.-")
De csak mostanában lett tőlük hányingerem. És feltettema kérdést, hogy az emberek miért ilyenek(?).:S
Már teljesen hányingert kaptam tőlük én is. Úgyhogy együtt tudok veled érezni ,kérdező. :S:D
Én is undorítónak tartom.
Már nagyon rég volt nagy természeti katasztrófa, és nagyon rég volt a második világháború is. A megpróbáltatások után, -amikor pl. éppen-éppen csak túlél valaki egy helyzetet, és lehet, hogy a mellette lévő a szeme láttára hal meg-, sokan csak ekkor tudják másképp látni a világot, meglátni a valódi értékeket. Látszik, hogy már az a generáció, aki átélte a világégést lassan kivonul ebből a világból. Nos a háborúk ideje már lejárt, ahhoz már túl fejlettek vagyunk, csak kiirtanánk magunkat.
Az emberi fajnak szintet kell lépnie szellemileg, és felülemelkedni ezen a rossz tulajdonságán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!