Miért szereted a GYIK-et? (gyakorikerdesek.hu)
Ezúton köszünjük meg a GYIK (gyakorikerdesek.hu) csapatának, ideértve a moderátorokat, a a gyik szülőatyját, és minden munkatársának a platform jellegzetes terét.
Itt most leírhatja minden gyikes hogy miért szereti a gyiket, és milyen lenne ha a gyik nem lenne.
Ha már megújult gyik, szavazzunk is :)
Nem volt szócsata, ez nem egy harc ahol minden áron le kell nyomni a másikat. Valaki megpróbál kommunikálni veled, majd neked az a válaszod, hogy az egész egy nagy játszma, teszt, csali.
A párbeszéd nem azt jelenti, hogy egymás válaszaira viszontválaszt adunk és reagálunk arra ami előzőleg elhangzott? Ha irritáló stílusban írsz, akkor meg fogja a másik jegyezni, hogy irritáló stílusban írtál, pedig indokolatlan volt.
Mostantól viszont fölényeskedhetsz az összes válaszodban, hogy ez is csak egy csali volt, és mindenki aki válaszolt, egy újabb csaliba sétált bele. Így értelmét vesztette, hogy bárki is válaszoljon a továbbiakban, hiszen az is csak a színjáték része lesz.
- Ha nem válaszolok, akkor gúnyosan meg lehet jegyezni, hogy elfogytak az érvek és megszégyenülten távoztam, és megnyerted a "szócsatát".
- Ha válaszolok, akkor megint bekaptam a csalit és etetem a trollt, amire új válaszban leírhatod hogy ez is egy teszt volt és én már csak ilyen hülye vagyok, hogy újra és újra bedőlök neki, tehát megnyerted a "szócsatát".
Kíváncsi vagyok, ezek után van-e még bárkinek kedve ebbe beleszólni.
Ezúton köszünjük meg a GYIK (gyakorikerdesek.hu) csapatának, ideértve a moderátorokat, a a gyik szülőatyját, és minden munkatársának a platform jellegzetes terét.
Ki kellene szűrni a sok hozzá nem értő kérdezőt vagy válaszolót, mert így csak saját maga alatt vágja a fát ez a weboldal is.
Amúgy egy jó kis oldal lenne, csak az adminoknak, többet kellene vele foglalkoznia, mert már lassan ott tartunk, hogy át lehetne nevezni az oldalt. gyakorihülyék.hu-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!