Miért szereted a GYIK-et? (gyakorikerdesek.hu)
Ezúton köszünjük meg a GYIK (gyakorikerdesek.hu) csapatának, ideértve a moderátorokat, a a gyik szülőatyját, és minden munkatársának a platform jellegzetes terét.
Itt most leírhatja minden gyikes hogy miért szereti a gyiket, és milyen lenne ha a gyik nem lenne.
Ha már megújult gyik, szavazzunk is :)
Ha rövidíted a nevét, inkább GYK lesz.
A kérdés többi, az oldalt jól felszopó részét nem tudom kommentálni. Feltehetted volna simán hogy ki mit gondol az oldalról vagy miért szereti, de olyan mélységekig toltad be a nyelved ezzel a magasztos 'szülőatyás', 'jellegzetes teres' ömlengéssel, hogy már sok.
Vigyázz, mert az a "ez a te ügyed, miért írod ide?" az oldalon lévő összes kérdésre megfeleltethető.
Ha azért írod ki, hogy megkérdezd az emberek véleményét, akkor meg ne háborodj már fel, hogy az emberek leírják a véleményüket. Akkor te is szépen meghallgatod a másikat, és nem kezdesz bele ilyen agymosó-térítő szövegbe.
Mondjuk én úgy kérdeztem miért szereted, nem pedig véleményt kértem. Szövegértés!
"Vigyázz, mert az a "ez a te ügyed, miért írod ide?" az oldalon lévő összes kérdésre megfeleltethető."
Nem mindegyikre megfelelhető de sokra igen, ezzel véded magad hogy azért vagy te is olyan? Mert sokan olyanok? Mért? Ha a másik kútba ugrik, akkor netalán te is a kútba úgrasz? Xd
Meg am nem mostam az agyad, szal csak mondom ne írj ide 2 okot is adtam am. Hogy miért volt értelmetlen ide írnod. Visszaolvashatod ott van 2 ok xd
Nem térítettelek hanem utaltam rá szépen, hogy kívül tágasabb. Xd mindig tanul a tínó.
De előbb még nem vetted észre xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!