Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon kezdek megijedni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kezdek megijedni ettől. Mièrt nem tudom eldönteni mit èrzek? Szerintetek mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Van egy sràc. Kb egy ève nem voltam oda úgy egy sràcèrt sem, de most kb 3 hónapja megismertem ezt a sràcot. Nagyon szeretem ès ha vele vagyok vagy vele beszèlek nagyon jól èrzem magam vele. Úgy èrzem, hogy kezdek beleszeretni, de ha komolyabban bele gondolok akkor meg azt èrzem, hogy tökre idegen szàmomra, de közben meg tènyleg oda vagyok èrte, imàdom ès szinte csak rà tudok gondolni egèsz nap. Nem tudom kiverni a fejemből. Szerintetek mièrt lehet ez, hogy vàgyom rà meg a közelsègère, de közbe teljesen idegennek èrzem.

#idegen #szerelem #szeretet #összezavarodàd
2021. máj. 13. 23:51
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy nem is őt érzed idegennek,hanem a kapcsolatban magadat (itt most nem egyetlen kapcsolatra gondolok),hanem önmagától a kapcsolattól érzed idegennek. Elég furcsa dolog ez de kb tudom mit érzel.

Aztán lehet az is hogy igazából nem fog meg a személyisége,csak tetszik vagy nem tudom...elég nehéz ezt megmondani. Lehet ha összejönnél vele elmúlna ez az egész.

2021. máj. 14. 00:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!