Napi 900 kalória tényleg rengeteg?
Figyelt kérdés
Egy hete 500 kcalon elek,mert felek hogy a 900 sok.2021. dec. 10. 13:43
21/22 anonim válasza:
#12-es vagyok.
Ha a kérdésedre akarod a választ akkor igen, térj vissza 900-ra mert hosszútávon az 500 fix hogy tönkretesz.
Viszont, ha mindenki más szerint vékony vagy, csak saját magad szerint nem, akkor ott valami probléma van a háttérben, és nem a többiekkel. Pszichológushoz érdemes lenne menni. Én nem csak kizárólag az alkatom miatt vagyok vékony, hanem különböző betegségek miatt is, szóval hidd el, nem olyan jó buli. Lehet hogy vékony vagyok, de mellette gyenge is.
Illetve rendben van, 500 kalória, de az az egy doboz kóla minek bele? A kóla helyett ehetnél pl. valami zöldséget, arról nem is beszélve hogy a kóla minden csak nem egészséges.
22/22 A kérdező kommentje:
Nem sűrűn iszom üdítőt. Általában a kóla helyét még egy joghurt (zéró cukros) szokta átvenni,vagy egy 75 kalóriás porleves. Az üdítő amikor iszom,akkor is zero,csak most megkívántam a cukros kólát,és nem otthon töltöttem a napot. Gondoltam iszom akkor cukrosat,és beleillesztem a napi kalóriakeretembe. Szerencsés eset,pont belefért. Ha nincs zero az adott üdítőből boltban (2 literesben) akkor el sem hozom a cukrosat,helyette vizet iszom akkor már.
2021. dec. 10. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!