Twice fanok! Nektek tetszik Chaeyoung haja a Dance The Night
Away videó klipben? :)
Figyelt kérdés
A TWICE Dance The Night Away videóklipjében Chaeyoung vörös hajban mutatkozott. Nektek bejött a frizura? Nekem tetszik mert szerintem aranyosan néz ki benne.:)
Vagy esetleg kedvenc haj Chaeyoung-nak( vagy másik tagnak)?
Meglátjuk. Amúgy elvileg úgy van h a megejelenéstől számítva 2-4 napon belül feladják. Remélem így lesz.
2021. jún. 13. 22:33
62/67 anonim válasza:
#58 Nekem már úton van az előrendelésem. Ma kaptam az értesítőt, és elvileg június 18.-áig meg is érkezik, szóval így semmi plusz kölstég nem fogja érinteni. Nem tudom, hogy neked mi a helyzet az előrendeléseddel. Tudom, hogy később adtad le, mert én már május 10-én hajnalban megrendeltem.
De 90% h neked is megérkezik június 1.-je előtt.
2021. jún. 14. 20:07
63/67 anonim válasza:
#62 Igen, nekem is ma jött róla az email és hogy elvileg június 18-ig meg is jön. Mondjuk szerintem ez még valamennyit késik majd, mert ez elég korainak tűnik de a lényeg hogy megnyugodtam mert mostmár így biztos megjön július 1 előtt. Amúgy én is még május 10.-én reggel rendeltem, csak eddig nem kaptam róla semmit a rendelés megerősítésen kívül.
2021. jún. 14. 23:33
64/67 anonim válasza:
sztem ideér 18-ára eddig sosem késett max előbb jött
2021. jún. 15. 00:16
65/67 anonim válasza:
Na nekem ma délután jött meg, az In Love ver.-t rendeltem. Nagyon tetszik az egész, a photobookban rendesen ki vannak használva az oldalak, alig van benne 1-2 üres oldal. Kívülről is nagyon szép az egész illetve minden ami benne van az is. Először amikor megláttam a teaser képeket akkor úgy voltam vele hogy a Fallen nem jön be annyira, a Taste és az In Love már akkor is nagyon tetszett. De miután megjött megnéztem egy unboxingot a többit versionról is és hogy őszinte legyek mindegyik gyönyörű. Mindhárom concept elég más de így hogy jobban láttam milyen is a Fallen már az is megtetszett, gondolkozok a másik 2 verzió beszerzésén is a jövőben. Akik írták még hogy Cokodiveról rendeltek azoknak hogy tetszik? Gondolom már mindenkinek kiszállították aki onnan rendelt.
2021. jún. 21. 18:54
66/67 anonim válasza:
Én Fallen versiont rendeltem. Elméletben nekem is ma kellett volna megjönni csak a Fedex-es srác sztem korábban akart hazamenni és lekommunikálta a központ felé h nem voltam otthon. Nem hívott, értesítőt sem dobott be. Tuti nem is járt erre. Felhívtam a központi számukat, így holnap 13-14 óra között hozzák ki. El tudod képzelni kicsit ideges lettem. Az ember ráhangolódik, hogy ma megkapja aztán tessék :(
Úgyh én holnap kapom meg. De nagyon kiváncsi vagyok h milyen.
De annak örülök h neked már megjött és tetszik is. :)
2021. jún. 21. 20:36
67/67 anonim válasza:
Na ma megjött az albumom. Nekem tetzsik a concept, nagyon szép a photobook, meg minden. A számok is tetszenek, bár ezt eddig is tudtam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!