Twice fanok! Nektek tetszik Chaeyoung haja a Dance The Night
Away videó klipben? :)
Figyelt kérdés
A TWICE Dance The Night Away videóklipjében Chaeyoung vörös hajban mutatkozott. Nektek bejött a frizura? Nekem tetszik mert szerintem aranyosan néz ki benne.:)
Vagy esetleg kedvenc haj Chaeyoung-nak( vagy másik tagnak)?
Hát azért ez a mindegyikben másnak van kevés szerepe, ez azért nem teljesen igaz. Persze nyilván számoktól függ, h ki mennyi szerepet kap, de azért Jihyo és Nayeon messze vezetnek minden számban, tekintve, hogy vokálokról beszélünk. A DTNA-ben kevés a rap betét, ezért is van kevés szerepe Chaeyoungnak. De én megmondom őszintén, hogy Momo-t sajnálom, mert kb mindig neki van a legkevesebb szövege a számokban, igaz ezt mondjuk a dancebreak-eknél kompenzálja, de ha csak hallgatod a számot, akkor neki nem sok szerep jut. Azért is jegyeztem ezt meg, mert MOMO az ultom <3
Néha szoktam nézni Youtube-on azokat a videókat, ahol konkrétan mutatja, hogy kinek mennyi része van a számokban.
2021. ápr. 29. 20:54
22/67 A kérdező kommentje:
Igen én is mindig megnézem azokat a videokat. De egyetértek veled, valaikenek ebben jut szöveg, valakinek abban. Jihyo és Nayeon azért kap sok részt mert Jihyo a main vocal, Nayeon lead vocal (az a fura hogy a többiek is, én Nayeont main vocal-nak mondanám amúgy)
2021. máj. 2. 19:56
23/67 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy Nayeon lehetne-e main vokál, de akkor már Jeongyoen is. Neki is van akkora hangja mint Nayeonnak. Szerintem. Jihyo-nak meg mindekettejüknél magabiztosabb, tisztább és erősebb hangja van. Szerintem ezért ő a main vokál.
2021. máj. 9. 02:48
24/67 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Jihyo tényleg nagyon jó. De azért mondtam Nayeont mert ő körülbelül ugyanannyit énekel a zenékben mint Jihyo aki Main vocal. Jeongyeon nagyon jó énekes de ő neki nem jut annyi szöveg mint pl Nayeonnak. Ezért fura nekem, hogy Nayeon lead vocal, mert a zenékben van hogy 30 másodpercet énekel míg a többieknek nem jut annyi rész, pedig ők is Lead vocal szerepét töltik be.
2021. máj. 9. 19:20
25/67 anonim válasza:
Sztem nem attól függ ez a pozíció, hogymennyi szöveg jut neki, hanem, hogy milyan hangja van. Gondolom azért lead és nem main vokál. De lehet én tudom rosszul, csak találgatok. Egyébként imádom a hangját. Szerintem tök egyedi anhogy Jihyoé is. Jeongyeonnak nincs annyira egyedi hangja sztem, sokszor csak hallás alapján nem mindig mondom meg, h ő énekel. Mondjuk ami egyedi a hangjában az a nevetése, de az nagyon XD
2021. máj. 9. 22:37
26/67 anonim válasza:
Én mikor a Sixteent néztem mar tudtam h Jihyo lesz a main vokál. Erőteljes, szép hangja van. Nayeonnál erzek néha bizonytalanságokat. Most itt a live előadásokra gondolok és sztem ezért csak lead vokal. De szeretem a hangját nsgyon.
2021. máj. 10. 01:46
27/67 anonim válasza:
Kicsit off de vannak itt once-ok akik a taste of love előrendelése miatt maradtak fent eddig?
2021. máj. 10. 02:28
28/67 anonim válasza:
Jelen. Te hol rendelsz elő?
2021. máj. 10. 02:51
29/67 anonim válasza:
#27 vagyok. Végül Cokodive-on rendeltem elő, általában onnan szoktam albumokat vásárolni. Te honnan rendelted?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!